Κατηγορία NCR
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 16:22

NCR M4

 

Όνειρο πάνω σε Ducati

 Ονειρεύεστε μία μοναδική Ducati και θέλετε να φτιάξετε την προσωπική σας μοτοσυκλέτα,ξοδεύοντας όσα χρήματα διαθέτετε, ρίξτε μία ματιά στην NCR. Η εταιρία φρόντισε να μεταμορφώσει ένα Ducati Monster 1100 EVO τόσο ώστε να αγγίξει η  τιμή του τα 70.000 δολάρια!

Κορυφαία περιφερειακά

Είναι  κατασκευασμένα όλα τα περιφερειακά του από carbon, και οι αναλογίες του, βάρος ανά ίππο, αγγίζουν αυτές ενός MotoGP! Υπάρχουν δύο μοντέλα, στα 69.900 και 49.900 δολάρια, βασισμένα στο ίδιο Ducati, με αλλαγές τόσο στην εμφάνιση όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Το ακριβό μοντέλο έχει κυβισμό περίπου στα 1200cc και αποδίδει 132 ίππους για 126 κιλά, ενώ το “φτηνό”, από τα 1100 κυβικά με μικρές βελτιώσεις, θα φτάνει τους 107 ίππους για 130 κιλά. Σημαντικές διαφορές από τα απλά Monster παραγωγής που ζυγίζουν 169 κιλά άδεια.
Για να φτάσουν σε αυτές τις ιπποδυνάμεις, η NCR τοποθέτησε νέους στοφάλους με μπιέλες τιτανίου, διάφορα εξαρτήματα από τιτάνιο στο εσωτερικό και ένα συμπλέκτη μονόδρομο, κατασκευής NCR-EVR.

Carbon και τιτάνιο

Για να κατέβει το βάρος, κατασκευάστηκε ένα πλαίσιο από τιτάνιο, όπως και υποπλαίσιο, ενώ το carbon ρεζερβουάρ, οι αντίστοιχοι τροχοί, το κουτί του φίλτρου αέρα, τα προστατευτικά, είναι κατασκευασμένα από  το ίδιο εξωτικό υλικό.
Νέα είναι και τα ηλεκτρικά των μοτοσυκλετών που χρησιμοποιούν και ειδικές συνδέσεις για κομπιούτερ.
Τα εξωτικά περιφερειακά αφορούν νέες πλάκες με τριπλό δέσιμο για το μπροστινό σύστημα, Brembo ακτινικές δαγκάνες, αναρτήσεις της Ohlins μπροστά και πίσω.
Στις  μοτοσυκλέτες μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα τα τμήματα που απαρτίζουν το πίσω μέρος, για ένα πιο άγριο look, με αποτέλεσμα μέσα σε πέντε λεπτά να παίρνει την μορφή που επιθυμεί ο αναβάτης.
Οι μοτοσυκλέτες θα είναι αρχικά διαθέσιμες στην Αμερική και αργότερα στην Ευρώπη και άλλες χώρες. Αν κρίνουμε από την τιμή, στην Ελλάδα θα έχουν σίγουρα μεγάλη απήχηση αυτή την εποχή!

Φωτογραφίες


View the embedded image gallery online at:
https://www.bikeit.gr/nea-ncr/item/643-ncr-m4#sigProId0a634da883

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube