.
Κατηγορία Moto Guzzi
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 19:12

Moto Guzzi V7 ΙΙ 2015

 

Αλλαγές σε κινητήρα και γεωμετρία

 

Βασισμένο στο προηγούμενο V7 Stone θα είναι το νέο V7 Stone II για το 2015, το οποίο θα διαθέτει νέο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και νέας σχεδίασης συμπλέκτη.

Η νέα έκδοση του V7 διαθέτει επίσης σύστημα αντιμπλοκαρίσματος ABS δύο σταδίων, αλλά και σύστημα πρόσφυσης traction control. Η Moto Guzzi έβαλε το χεράκι της όμως και στην τοποθέτηση του κινητήρα V90 μοιρών, ο οποίος τοποθετήθηκε 10 χιλιοστά χαμηλότερα στο πλαίσιο, ενώ “έγειρε” 4º προς τα εμπρός, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.
Η Moto Guzzi ανακοινώνει ότι το νέο κιβώτιο βοηθάει στην διατήρηση των στροφών ανάμεσα στις αλλαγές σχέσεων αφού είναι πιο κοντές μεταξύ τους, σε σχέση με το προηγούμενο πεντατάχυτο.

Αλλαγή έχουμε και στην θέση οδήγησης αφού τα γόνατα των ψηλών αναβατών θα νιώθουν πλέον πιο άνετα, λόγω του ότι η μοτοσυκλέτα είναι συνολικά χαμηλότερη κατά 25mm, διατηρώντας το ίδιο ύψος σέλας. Η νέα V7 II έρχεται σε τρεις εκδόσεις όπως και στην προηγούμενη γενιά, με τις Stone, Special και Racer – η τελευταία διαφοροποιείται κυρίως στις sport αναρτήσεις, στα χαμηλότερα τιμόνια και στο μονόσελο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H Moto Guzzi παρουσιάζει τη νέα σειρά V7 Moto Guzzi 2015 στην Intermot »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon