.
Κατηγορία Moto Guzzi
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 14:20

Moto Guzzi V7 Stone Corsa - Νέο μοντέλο, πρώτη ματιά

Ένα νέο café racer ντεμπουτάρει η Moto Guzzi, με την ευκαιρία των εκδηλώσεων Open Days και περιμένουμε περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες, πιθανότατα εντός ολίγου καιρού.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Moto Guzzi Open Days 2023, η εταιρεία δημοσίευσε φωτογραφίες ενός νέου μοντέλου της – ονόματι V7 Stone Corsa. Όπως βλέπουμε στις εικόνες, πρόκειται για ένα μοντέλο με πιο έντονη café racer αισθητική, κάτι που προς το παρόν λείπει από την γκάμα της Moto Guzzi σε αυτή την μορφή ακριβώς. Η εταιρεία δεν δημοσιεύει περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο, ακόμα, ενώ δεν ξεκαθαρίζεται οριστικά αν πρόκειται για ένα μοναδικό σπεσιαλάκι, ή κάτι που θα δει το φως της μαζικής παραγωγής αργότερα.

Το νέο Moto Guzzi V7 Stone Corsa ξεχωρίζει για τα τμήματα fairing, στο εμπρός μέρος και στην σέλα –με το τελευταίο, να καλύπτει την σέλα συνεπιβάτη δίνοντας ένα μονόσελο look. Τα χρώματα του μοντέλου είναι ειδικά επιλεγμένα για την περίσταση, συνδυάζοντας το γκρίζο του μετάλλου με το έντονο κόκκινο «του πάθους». Διακρίνουμε την χρήση LED φωτιστικού σώματος εμπρός αλλά και πίσω, του χαρακτηριστικού ψηφιακού οργάνου της Moto Guzzi, αλλά και αλουμινένιων bar-end καθρεπτών και τάπας ρεζερβουάρ. Παρά την café racer εμφάνιση, η Moto Guzzi έχει χρησιμοποιήσει τιμόνι αντί για κλιπ-ον.

Με τον κινητήρα των 850 κ.εκ., το μοντέλο αποδίδει 65 ίππους –όσους δηλαδή και το μοντέλο βάσης, με την ροπή του στα 7,4 kgm. Ο κινητήρας συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές Euro 5, ενώ το βάρος της μοτοσυκλέτας (γεμάτης) ανέρχεται στα 218 κιλά. Η ανάρτηση αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ζεύγος αμορτισέρ πίσω, που ρυθμίζονται στην προφόρτιση, με το ψαλίδι να φιλοξενεί φυσικά και τον άξονα της μετάδοσης. Τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους, έναν εμπρός και έναν πίσω, διαμέτρου 320 και 260 χιλιοστών αντίστοιχα, ενώ η εμπρός δαγκάνα είναι της Brembo, 4πίστονη.

Στα του εξοπλισμού, το Moto Guzzi V7 Stone Corsa φέρει πλήρη φωτισμό LED, Traction Control και ABS δύο καναλιών. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο, όσον αφορά την άφιξη του στην αγορά μας και την τιμή του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 15:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon