.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 13:02

Yamaha XV 950 “El Raton Asesino” 2015

 

Από τον Marcus Walz

 

Ο Γερμανός κατασκευαστής custom μοτοσυκλετών, Marcus Walz, έχει ξεκινήσει συνεργασία με την Yamaha αναφορικά με τα μοντέλα Yard Built, μέλος του οποίου είναι και το συγκεκριμένο XV950, με την ονομασία “El Ratón Asesino”.

Ο Kenny Roberts

Το συγκεκριμένο είναι εμπνευσμένο από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τις οποίες έτρεχε ο Kenny Roberts Senior την δεκαετία και έχει και το βάψιμο speed block κάτω από το λογότυπο της εταιρίας.
Το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας έχει αλλάξει αρκετά από τον Marcus Walz προκειμένου να μοιάσει σε μία γνήσια café racer μοτοσυκλέτα. Το ψαλίδι είναι αλλαγμένο, ενώ και το υποπλαίσιο έχει κατασκευαστεί από το μηδέν. Η ουρά είναι νέα και πλέον φιλοξενεί ένα μικρό φως LED στην θέση του κανονικού.
Το ρεζερβουάρ είναι διαφορετικό με σχεδίαση custom ενώ και ο προβολέας δίνει διαφορετικό στυλ στην μοτοσυκλέτα, κάτι που συνοδεύεται και από το νέο custom μπροστινό φτερό.
Το μπροστινό τμήμα είναι χαμηλωμένο και χρησιμοποιεί προοδευτικά ελατήρια, ενώ στο πίσω τμήμα, συναντάμε πλήρως ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Ohlins. Οι τροχοί είναι νέοι, κατασκευασμένοι από μαγνήσιο, της Marvic με αντάπτορες για να ταιριάξουν, οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί από την ομάδα του Walz.

Η έμπνευση

Νέα είναι τα τιμόνια clip – on της LSL αλλά και η γκαζιέρα και το run-off, με τρόμπα φρένου της LSL αλλά και συμπλέκτη ρυθμιζόμενο της ίδιας εταιρίας. Το ταχύμετρο προέρχεται από την Moto Gadget και είναι μικρό σε μέγεθος, ενώ υπάρχουν διαφορές στις κεφαλές των κυλίνδρων, στις εισαγωγές καυσίμου, αλλά και στην εξάτμιση που προέρχεται από την SC-Project.
Ο Marcus Walz εξηγεί την έμπνευση που είχε για την συγκεκριμένη μετασκευή, από την πρώτη μοτοσυκλέτα που του άρεσε όταν ήταν στην ηλικία των 15 ετών: “Μία Yamaha YZ 500 του Kenny Robbers, με τα γραφικά speedblock, η οποία μου άρεσε, και η RD80 που απέκτησα αμέσως μετά και μεταποίησα στα ίδια χρώματα.”

Φωτογραφίες οδήγησης

Φωτογραφίες λεπτομερειών

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha XJR 1300 "Keino - Rhapsody in Blue" - 2015 Yamaha XMAX 400 Momo Design 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon