.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 12:55

BMW F 900 R NCT Motorcycles Custom – Ελιξίριο νεότητας

Αυτό είναι το αποτέλεσμα, όταν παίρνεις μία BMW F 900 R για πείραγμα κατά παραγγελία της ίδιας της BMW  και την πασπαλίζεις με κάτι από M3 Competition...

H BMW F 900 R είναι μία από τις Street μοτοσυκλέτες της γκάμας των Βαυαρών, μία μοτοσυκλέτα που μπορεί να μην βρίσκεται στο προσκήνιο στο επίπεδο του R 1250 GS, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα και οδηγικά, και σαν χαρακτήρας. Η BMW Motorrad Αυστρίας αποφάσισε να δώσει λίγη αγάπη παραπάνω στο δικύλνινδρο Roadster της BMW, απευθυνόμενη στον οίκο βελτιώσεων NCT Motorcycles.

Η F 900 R είναι μια άκρως διασκεδαστική μοτοσυκλέτα ήδη, ωστόσο οι αλλαγές της NCT πάνω στο μοντέλο είναι κυρίως εμφανισιακές. Το σπορ μεν, αλλά ήπιο δε, στιλ της μοτοσυκλέτας από το εργοστάσιο δέχθηκε οριστική διαγραφή, με την NCT να κατασκευάζει νέα τμήματα fairing, ενώ τα χρώματα του είναι εμπνευσμένα από την M3 Competition, το αυτοκίνητο δρόμου της BMW. Στο εμπρός μέρος, νέες είναι οι βάσεις του προβολέα και της οθόνης TFT, αλλά και στο πίσω μέρος έχει πέσει δουλειά, με νέο μινιμαλιστικό φωτιστικό σώμα και βάσεις για numberplates, που ντουμπλάρουν και ως βάσεις για βαλίτσες.

Οι όμορφοι ακτινωτοί τροχοί αντικαθιστούν τις εργοστασιακές ζάντες και προέρχονται από την Alpina, ενώ μία εξάτμιση της Mivv φέρνει στο προσκήνιο το απαραίτητο… «πράου-πράου» για να μην προσελκύεις την προσοχή μόνο οπτικά, αλλά και ακουστικά!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 13:00

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon