.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 16:06

Yamaha MT-09 Tracer 2015

 

To MT-09 με fairing!

 

 

Όπως αναμενόταν, η Yamaha παρουσίασε την Adventure εκδοχή του MT-09 που ονομάζεται Tracer. Το νέο TDM δεν ήρθε αλλά το Tracer είναι εδώ για όσους θέλουν να ταξιδεύουν με άνεση και να κυκλοφορούν με μία ελαφριά και βολική μοτοσυκλέτα.

Απόδοση 115 ίππων

Βασίζεται στον τρικύλινδρο εν σειρά κινητήρα του MT-09 χωρητικότητας 847 κυβικών εκατοστών και απόδοσης 115 ίππων, και διαθέτει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις της χαρτογράφησης ανάλογα με τις διαθέσεις του αναβάτη. Διαθέτει TCS – Traction Control System στον sdtandard εξοπλισμό το οποίο αφαιρείται αν χρειαστεί.
Η νέα μοτοσυκλέτα έχει σχεδιαστεί για άνετα ταξίδια και η ρυθμιζόμενη σε τρεις θέσεις ζελατίνα του fairing το επιβεβαιώνει.
Το βάρος της βρίσκεται στα 190 κιλά ως άδεια – 210 γεμάτη, ανακοινώνει η Yamaha, ενώ το ABS βρίσκεται στον standard εξοπλισμό. Συγκριτικά με το MT-09 συναντάμε νέα διπλά φανάρια LED, ρυθμιζόμενη σέλα αναβάτη αλλά και ρυθμιζόμενο τιμόνι, ενώ το 18λιτρο ρεζερβουάρ, από 14 λίτρα, θα φροντίσει για την αυτονομία που απαιτεί μία τέτοια μοτοσυκλέτα.

Τουριστικές διαθέσεις

Επιπρόσθετα, η Yamaha έχει προικίσει με διπλό stand τον standard εξοπλισμό του νέου Tracer.
Το νέο Tracer είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς MT-09 που χρησιμοποιεί fairing και έχει τουριστικές διαθέσεις. Θα διατίθενται και πλαϊνές βαλίτσες για όποιον το επιθυμεί, μιας και ο σκοπός της μοτοσυκλέτας είναι το ταξίδι.
Η νέα μοτοσυκλέτα της Yamaha θα πωλείται με ανανεωμένο χάρτη ηλεκτρονικής ανάφλεξης ο οποίος θα είναι διαθέσιμος και για τα παλαιότερα μοντέλα MT-09.
Εκτός από τις προαναφερθείσες αλλαγές, αλλά και το νέο πίσω τμήμα, το νέο MT-09 Tracer χρησιμοποιεί το πλαίσιο, τις αναρτήσεις και τα φρένα του απλού MT-09 χωρίς διαφορές, ενώ μόνη διαφορά ακόμη έγκειται στη νέα οθόνη LCD που είναι χωρισμένη σε δύο τμήματα για καλύτερη πληροφόρηση.

Φωτογραφίες studio

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Οδηγικές φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 16:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha YZF-R1M 2015 - Η αγωνιστική έκδοση! Yamaha TMAX 530 – 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon