.
Κατηγορία Yamaha
Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 19:53

Yamaha YZF R1 2015 – Παρουσιάζεται επίσημα στις 3 Νοεμβρίου!

 

Νέο video teaser!

 

 

Για μία ακόμη φορά η Yamaha επιβεβαιώνει το νέο YZF – R1 για το 2015, με ένα ακόμη video teaser που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Πάλι δεν φαίνονται πολλά στο video, εκτός από την οθόνη υγρών κρυστάλλων η οποία όμως μας δίνει πολλές πληροφορίες για το μοντέλο.

Η οθόνη καταρχάς μοιάζει σε αυτήν του Ducati 1199 Panigale και εμφανίζονται πληροφορίες όπως αυτές του traction control, των power modes του κινητήρα για διαφορετική χαρτογράφηση, το σύστημα σταθερότητας stability control, το σύστημα εκκινήσεων launch control και μάλλον των ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενων αναρτήσεων – κάτι που δεν φαίνεται ξεκάθαρα. Θα υπάρχει πιθανότατα μονόμπρατσο ψαλίδι και μεγαλύτερες δαγκάνες φρένων μπροστά.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP, Valentino Rossi, και ο τέσσερις φορές πρωταθλητής AMA Superbike, Josh Hayes, έχουν κληθεί να δώσουν την γνώμη τους για την νέα μοτοσυκλέτα.

Η Yamaha τονίζει στο video πως τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο στην μοτοσυκλέτα, παρά μόνο το όνομα. Είναι σχεδιασμένη για απόλυτη ελευθερία και κατασκευασμένη για απόλυτο κοντρόλ.
Θα υπάρχει έκδοση racing με 230 ίππους και standard έκδοση με λιγότερη δύναμη και σύστημα διπλού συμπλέκτη ως έξτρα. Η νέα Yamaha YZF-R1 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 3 Νοεμβρίου στην έκθεση Eicma στο Μιλάνο.


{yoogallery src=[/images/stories/BETA/520RR] width=[100]}

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 20:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha WR 250F 2015 Yamaha FJ-09 – Το νέο TDM 850! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon