.
Κατηγορία Yamaha
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 11:28

Yamaha WR 250F 2015

 

Με “ανάποδο” κινητήρα!

 

Η νέα έκδοση του WR 250F της Yamaha έκανε επίσημα την παρουσίαση της. Πρόκειται για μοντέλο βασισμένο στο τελευταίο YZ 250F του οποίου τον “ανεστραμμένο” κινητήρα χρησιμοποιεί. Ο κύλινδρος έχει κλίση προς τα πίσω, η εξάτμιση βγαίνει από το πίσω τμήμα και κυκλώνει τον κύλινδρο πριν ακολουθήσει την διαδρομή για το τελικό εξαγωγής που συνεχίζει να βρίσκεται στην δεξιά πλευρά.

Βασισμένο στο YZ 250F

Το νέο μοντέλο τροφοδοτείται από ψεκασμό ενώ διαθέτει πλέον κιβώτιο 6 σχέσεων.
Οι βασικές διαφορές με το YZ 250F είναι ο πίσω τροχός 18 ιντσών, τα φώτα μπροστά και πίσω, η πλαστική προστατευτική ποδιά, ο πιο ήσυχος σιγαστήρας, η μίζα και το ηλεκτρονικό πολυόργανο. Συγκριτικά με το YZ 250F υπάρχει διαφορετική χαρτογράφιση για την νέα χρήση, ενώ το στυλ των πλαστικών περιφερειακών παραμένει ίδιο, με διαφορετικά γραφικά. Αυτό σημαίνει ότι, το ρεζερβουάρ των 7,5 λίτρων βρίσκεται πλέον κάτω από την σέλα με την τάπα να είναι κρυμμένη στο μπροστινό τμήμα της σέλας και αποκαλύπτεται από ένα πλαστικό καπάκι.
Οι αναρτήσεις παραμένουν ίδιες, της KYB, με διαφορετικά ελατήρια και εσωτερικές ρυθμίσεις για enduro χρήση.
Φαίνεται πως η Yamaha με το νέο αυτό WR 250F μπαίνει ξανά στην μάχη των δυνατότερων και καλύτερων τετράχρονων μοτοσυκλετών enduro, με το βάρος στα 118 ανακοινώσιμα κιλά (με λάδια και βενζίνη), να ταιριάζει μια χαρά με τις “σιλουέτες” της εποχής.

Φωτογραφίες οδήγησης

Στατικές φωτογραφίες

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon