.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 11:06

Yamaha Gen 01 Concept

 

Μεγάλο off road Tricity!

 


Η έκπληξη της Yamaha αφορούσε στο νέο τρίκυκλο GEN 01 το οποίο είναι ένα concept bike, που κατασκευάστηκε για να δείξει πως μπορεί να καλυφθεί η χρήση on road και off road.

Η Yamaha συνδύασε τα χαρακτηριστικά του Tricity στο μπροστινό τμήμα με δύο μεγάλους τροχούς που πλαγιάζουν χρησιμοποιώντας τηλεσκοπικές αναρτήσεις με επιθετικό σχήμα στα πλαστικά περιφερειακά.
Δεν έγινε καμία αναφορά στην παρουσίαση του αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά η Yamaha υποστηρίζει ότι με ένα τέτοιο τρίκυκλο θα μπορούσαν να συνδυαστούν όλες οι χρήσεις για καθημερινή μετακίνηση. Με ασφάλεια που δίνουν οι μπροστινοί τροχοί με τα διπλής χρήσης ελαστικά. Αξιοσημείωτο είναι ότι διαθέτει δύο μπουκάλες σε κάθε πλευρά στην μπροστινή ανάρτηση, ενώ ο κινητήρας φαίνεται να προέρχεται από μοτοσυκλέτα και όχι από scooter όπως το T-Max 530. Η σχεδίαση είναι φουτουριστική και στην έκθεση Intermot παρουσιάστηκε προφανώς για να δει η εταιρία αντιδράσεις. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, αν υπάρχει θετική αύρα, παίρνει το δρόμο για την παραγωγή, με τις κατάλληλες διαφοροποιήσεις.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha YZF R1 2015 – Είναι αυτό το νέο R1; Yamaha YZF-R3 - 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon