.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 20:10

Yamaha MT-07 Moto Cage 2015

 

Έτοιμο για stunt riding!

 

Βασισμένο στο νέο αλλά επιτυχημένο της μοντέλο, MT-07, θα είναι το νέο MT-07 Moto Cage που αναμένεται για το 2015. Η Yamaha έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν μία τέτοια παραλλαγή με την ονομασία Moto Cage, που ήταν βασισμένη στο XJ6 του 2012. Έτσι, τοποθετώντας ουσιαστικά διάφορα αξεσουάρ, δημιουργεί μία νέα μοτοσυκλέτα, όπως θα την ήθελε ο κάθε stunt – rider!

Διαφορές παντού

Οι διαφορές ξεκινούν από τα προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, την καρίνα για προστασία των λαιμών εξαγωγής, τα προστατευτικά ψυγείου, τα αυτοκόλλητα για προστασία πλαισίου και βαμμένων μερών, τις χούφτες τιμονιού, ετην ρυθμιζόμενη μάσκα για το φανάρι, στο άνω τμήμα της, αλλά και μία νέα σέλα συνεπιβάτη, στην οποία θα μπορεί να πατάει ο αναβάτης όταν κάνει σούζες. Η Yamaha άλλαξε και ους χρωματισμούς στο MT-07 Moto Cage όπου συναντάμε κόκκινο χρώμα σε μέρη της μοτοσυκλέτας, όπως και, κόκκινο τροχό για πίσω, και μαύρο για μπροστά.
Το νέο Moto Cage της Yamaha είναι η πιο ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα για stunt riding που κατασκευάζεται επίσημα, αν και του λείπει το πίσω φρένο στο χέρι, αλλά και αλλαγές στην μετάδοση που μπορούν να γίνουν πανεύκολα με τοποθέτηση μεγαλύτερου γραναζιού.
Στο δελτίο τύπου η Yamaha αναφέρει πως στην ομάδας της προστέθηκε και ο Stunter13, ένας από τους καλύτερους stunt-rider στον κόσμο, για καλύτερη προβολή του νέου, ειδικού αυτού μοντέλου που αναμένεται σύντομα στην παραγωγή!

Φωτογραφίες οδήγησης

Φωτογραφίες Studio

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Video

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 20:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha XJR 1300 Racer – 2015 Yamaha YZF R1 2015 – Είναι αυτό το νέο R1; »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon