.
Κατηγορία Vespa
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 16:24

Vespa Sei Giorni Special Edition

 

Ειδική έκδοση για μια ιστορική νίκη

 

Sei Giorni είναι η ιταλική μετάφραση του “six days” και η συγκεκριμένη special έκδοση αποτείνει φόρο τιμής σε ένα ιστορικό για την εταιρεία μοντέλο την Six Days Vespa Sport πάνω στην σέλα της οποίας μια ομάδα ιταλών αναβάτων, κέρδισε το International Six Says Trial του 1951 (όχι ISDE, ISDT… μην τα μπερδεύουμε). 

H Sei Giorni λοιπόν, βασίζεται στην σημερινή Vespa GTS αλλά φέρει πληθώρα αισθητικών αλλαγών, που την καθιστούν ένα ξεχωριστό μοντέλο.

Προβολέας χαμηλά, στο μπροστινό φτερό και τιμόνι “πεταλούδα”, είναι στοιχεία που προέρχονται από το μοντέλο του 1951 και αναπαράγονται στο σήμερα, ενώ και ο πίνακας οργάνων με το αναλογικό κεντρικό σώμα να έχει λευκό φόντο, έχει εμπνευστεί από το θρυλικό μοντέλο.

Άλλα στοιχεία που αξίζει να αναφερθούν είναι η δερμάτινη σέλα, οι μαύρες ζάντες και η μαύρη εξάτμιση καθώς και τα –επίσης σε μάυρο χρώμα πρόσθετα διακοσμητικά, ενώ πιο χαρακτηριστικό σημείο αποτελούν τα 6άρια στην εξωτερική πλευρά της ποδιάς και στο πίσω καπάκι, που αναπαριστούν number plates.

Η Sei Giorni, πέραν της εμφάνισης δεν διαφέρει όμως με την GTS 300, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα καθ όλα σύγχρονο μοντέλο, με κινητήρα Euro4 που αποδίδει 21 ίππους, σύστημα ABS και φώτα τύπου LED.

Όντας μέλος της μεγάλης οικογενείας των σύγχρονων μοντέλων της Vespa, η Sei Giorni έχει φυσικά πρόσβαση στον τεράστιο κατάλογο των προαιρετικών αξεσουάρ της εταιρεία και μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως του γούστου και των αναγκών του ιδιοκτήτη της.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 17:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vespa Elettrica 2017 - Video Η Vespa Sei Giorni έφτασε στην Ελλάδα! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon