.
Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 12:30

Suzuki V-Strom 1000 2014 – Ο εξοπλισμός και τα video

Όλες οι λεπτομέρειες


Η Suzuki έδωσε στην δημοσιότητα τον εξοπλισμό που θα διατίθεται μαζί με το νέο V-Strom 1000 προκειμένου να είναι έτοιμο για ταξιδιωτική χρήση.

Τουριστικός εξοπλισμός

Ο κάτοχος της νέας μοτοσυκλέτας θα μπορεί να βρει στα καταστήματα Suzuki τα θερμανόμενα γκριπ, που τοποθετούνται ως έξτρα, με διαφορετικό διακόπτη, στην αριστερή πλευρά του τιμονιού. Ως έξτρα θα είναι και οι προστατευτικές χούφτες του τιμονιού, αλλά και οι προβολείς ομίχλης.
Μία μεγαλύτερη ζελατίνα για καλύτερη προστασία από τον αέρα, όπως και ένα tank bag αλλά και μία ψηλότερη σέλα, όπως και το διπλό stand, τα λευκά φλας, το αλουμινένιο προστατευτικό αλυσίδας, αλλά και οι τρεις βαλίτσες, είναι τα αξεσουάρ που συμπληρώνουν την γκάμα του νέου V-Strom 1000 του 2014.
Ωστόσο, η Suzuki έδωσε στην δημοσιότητα και τέσσερα νέα video στα οποία αναφέρεται στην εξέλιξη του μοντέλου μέσα από τους αγώνες της εταιρίας στο παρελθόν, όπου ξεκαθαρίζεται ότι η σχεδίαση έχει γίνει με βάση το DR Big 800 με το οποίο ο Gaston Rahier συμμετείχε στο Paris – Dakar το ’88, και έπειτα μπήκε στην παραγωγή, το 1990. Αναφέρεται επίσης στην σταθερότητα – βλέπε πλαίσιο, και στην δουλειά που έγινε για να επιτευχθεί αυτή, στο σύστημα Traction Control και στον τρόπο λειτουργίας του, αλλά και στην λειτουργία του κινητήρα. Απολαύστε τα:

Φωτογραφίες εξοπλισμού

Video εξέλιξης

Video Σταθερότητας - Πλαισίου

Video κινητήρα

Video Traction Control

 

Video Promotion

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 00:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki GSXR 1300 Hayabusa 50th Anniversary Suzuki SV 650 Turbo Concept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon