.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 09:36

Suzuki RM-Z450 2018 - Όλες οι φωτογραφίες

 

Παρουσιάστηκε στην παρουσίαση της Suzuki MXGP Team

 

Στην παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross MXGP 2017, είδαμε το πανέμορφο, ολοκαίνουργιο RM-Z450, πρώτα σε αγωνιστική μορφή, ενώ το αναμένουμε και σε μορφή παραγωγής προσεχώς -πιθανώς μετά το Καλοκαίρι.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2017, λιγότερο από ένα μήνα πριν αρχίσει το MXGP 2017, η Suzuki παρουσίασε την εργοστασιακή αγωνιστική της ομάδα, με τους Kevin Strijbos & Arminas Jasikonis, όμως το αστέρι που έκλεψε την παράσταση ήταν το -επιτέλους ολοκαίνουργιο- RM-Z450.

Σε σχέση με το προηγούμενο RM-Z το μοντέλο του 2018 διαθέτει νέο πλαίσιο, ξανασχεδιασμένο ψαλίδι, νέο λαιμό, διαφορετικό υποπλαίσιο, νέα πλαστικά, νέο ρεζερβουάρ, νέα σέλα, κ.α.

Το αγωνιστικό RM-Z450WS 2018 των Kevin Strijbos (που μόλις έγινε πατέρας για πρώτη φορά) & Arminas Jasikonis διαθέτει φυσικά πολλά καλούδια που δεν θα δούμε στο μοντέλο παραγωγής (τουλάχιστον στην στοκ του μορφή), καλούδια όπως οι εργοστασιακές αναρτήσεις, ο συμπλέκτης της Hinson, η εξάτμιση της Akrapovic, CNC πλάκα τιμονιού, ελαστικά Pirelli και αρκετά Carbon εξαρτήματα.

Το παρών στην παρουσίαση πέρα από τους αγωνιζόμενους της Suzuki στην μεγάλη κατηγορία του MXGP έδωσαν και οι αναβάτες από τις κατηγορίες των 85 κ.εκ., την EMX250 και την ΜΧ2, υπό την επίβλεψη του Γενικού Διευθυντή της ομάδας, θρυλικού Stefan Everts -δεκάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής παρακαλώ!

Στην ΜΧ2 η Suzuki αναμένει πολλά από τους Jeremy Seewer, Bas Vaessen και Hunter Lawrence.

Στην ΕΜΧ250 η νέα μεταγραφή της Suzuki είναι ο Zachary Pichon, ενώ το μέλλον ανήκει στους Liam Everts και Jett Lawrence, που θα αγωνιστούν στα 85 κ.εκ.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 09:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki GSX-S750 - Νέο επίσημο Video Suzuki RM-Z450 2018 σε Supermoto έκδοση! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon