.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 10:55

Royal Enfield Interceptor & Continental GT 2021 - Euro 5 και νέα υπέροχα χρώματα

Για το 2021, η Royal Enfield αναβαθμίζει σε Euro 5 τα Interceptor & Continental GT, προσφέροντας τα σε πέντε νέα χρώματα, ενώ παράλληλα διαθέτει μια εκτενέστατη σειρά επίσημων αξεσουάρ για να δημιουργήσετε την απόλυτα προσωπική μοτοσυκλέτα σας.

Η Interceptor 650 διατίθεται πλέον σε 2 στάνταρ χρώματα (κόκκινο και μπλε), σε δύο διχρωμίες (Downtown Drag και Sunset Strip) και σε μια αναβαθμισμένη χρωμιωμένη έκδοση.

Παράλληλα με τους νέους χρωματισμούς, η Interceptor διατηρεί τους χρωματισμούς Orange Crush & Baker Express.

Η Continental GT 650 διατίθεται σε επίσης πέντε νέα χρώματα: κόκκινο και πράσινο (British Racing Green), 2 διχρωμίες (Dux Deluxe και Ventura Storm), και σε μια αναβαθμισμένη χρωμιωμένη έκδοση.

Πέρα από τα νέα χρώματα, οι 2 neo-retro μοτοσυκλέτες της ινδικής φίρμας διαθέτουν μικρές αισθητικές πινελιές ανανέωσης όπως τους μαύρους τροχούς και τα μαύρα φτερά στις μονόχρωμες εκδόσεις.

Πέρα από τα χρώματα, οι 2 δικύλινδρες μοτοσυκλέτες της RE παραμένουν σχεδόν αναλλοίωτες μηχανικά σε σχέση με τα μοντέλα του 2020, αν και οι Euro 5 ίσως ευθύνονται για μια-δυο μικροαλλαγές.

Συγκεκριμένα, στις επιδόσεις, ο δικύλινδρος κινητήρας αποδίδει 47 hp / 7.150 rpm και 5,3 kgm / 5.250 rpm, ενώ το προηγούμενο μοντέλο απέδιδε 47 hp / 7.100 rpm και 5,3 kgm / 4.000 rpm.

Αντίστοιχα, οι νέες Euro 5 μοτοσυκλέτες δείχνουν να πήραν λίγο έξτρα βάρος με το επίσημο βάρος του Interceptor να ανακοινώνεται στα 202 κιλά με υγρά αλλά χωρίς βενζίνη, ενώ ήταν στα 198.

Τέλος, στην αναβαθμισμένη σειρά αξεσουάρ των 2 μοτοσυκλετών περιλαμβάνονται διαφορετικές σέλες, καθρέπτες, ζελατίνες, προστατευτικές ποδιές, και πολλά ακόμη στιλιστικά και χρηστικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon