.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 13:27

ΕΙCMA – Royal Enfield

Μπορεί το περίπτερο της Royal Enfield στην EICMA να μην είχε ουσιαστικά κάποιο νέο μοντέλο, είχε όμως εκπληκτικές custom δημιουργίες βασισμένες στην υπάρχουσα γκάμα!

Αυτά που ξεχώρισαν είναι τα εξής:

-Τwins FT

re eicma 2019 19

Η ονομασία περιγράφει την φύση του μοντέλου, ένα πανέμορφο Flat Track, με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των Interceptor / Continental GT 650. Στην δημιουργία του concept συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό η  Harris Performance με ένα πλαίσιο – ποίημα, κατασκευασμένο με εν θερμώ  συγκόλληση ορείχαλκου, συνοδευόμενο από ένα επίσης πανέομορφο ψαλίδι αλουμινίου, με ενισχυτική “γέφυρα”.

-Two Smoking Barels

re eicma 2019 3

Βασισμένο σε ένα Continental GT 650, από το οποίο δεν έχουν απομείνει και πολλά πράγματα είναι η αλήθεια,  το συγκεριμένο concept, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Sinroja Motorcycle, φέρει  NOS και υπερκυβισμένο, με το bigo bore kit της S&S κινητήρα, στα 750 κ.εκ. Στόχος του, οι αγώνες dragster.

-ΜJR Roach

re eicma 2019 2

Εδώ σαν βάση χρησιμοποιήθηκε το Himalayan και η έμπνευση αντλήθηκε από “post-apocalyctic” video games και ταινίες, με το αποτέλεσμα να θυμίζει ένα hill climb που θα μπορούσε να “πάρει ρόλο” στο Mad Max.

-Gallinea

re eicma 2019 18

H BAAK Motorcycle συνέδραμε σε αυτή την δημιουργία, “χτίζοντας” πάνω στο Interceptor 650 μια ρετροφουτουριστική άποψη, με ήπιες γραμμές και ξεχωριστή εμφάνιση, χάρη στα επανομαζόμενα ως “fairing” πλαϊνά τμήματα, κάτω από την σέλα.

Στο περίπτερο της Roayal Enfield βρισκόντουσαν επίσης τα Nought Tea GT 1.0 και Nought Tea 2.0, η κλασική γκάμα των Bullet και οι νέες χρωματικές εκδόσεις του Himalayan, σε κόκκινο / μαύρο, λευκό / μπλε και γκρι. Επίσης, εντύπωση έκαναν ένα Interceptor 650 με νίκελ ρεζερβουάρ και ένα Continental GT 650 με μπλε “ελεκτρίκ” ρεζερβουάρ.

Ακολουθεί Gallery φωτογραφιών:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon