.
Κατηγορία MV Agusta
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 12:31

MV Agusta F4RR 2016 - Eτοιμάζεται νέα μοτοσυκλέτα!

 

Επίσημα νέα!

 


Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η παρουσίαση του νέου MV Agusta Turismo Veloce 800, στην Γαλλία, και ο πρόεδρος της εταιρίας, Giovanni Castiglioni, είχε ενδιαφέροντα νέα για την επόμενη χρονιά.

Η MV Agusta δουλεύει ήδη σε μία νέα τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα η οποία θα αντικαταστήσει την F4RR και θα παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι μοτοσυκλέτας EICMA στο Μιλάνο, το προσεχές Φθινόπωρο. Η MV Agusta με τα χρήματα της Mercedes ετοιμάζεται να κάνει δυναμική παρουσία στην κατηγορία superbike ανανεώνοντας την ναυαρχίδα της, που είναι άλλωστε και το παλαιότερο μοντέλο στην γκάμα - ίσως και το πιο όμορφο ακόμη όμως.
Η στρατηγική της εταιρίας είναι να δημιουργήσει έναν νέο τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα ο οποίος αργότερα θα χρησιμοποιηθεί και για την κατασκευή μίας μοτοσυκλέτας τουρισμού, όπως είδαμε και στην περίπτωση του S1000RR της BMW, που έδωσε "ζωή" στα S 1000R και S 1000XR πρόσφατα.
Αν κρίνουμε από τον ανταγωνιστή της Mercedes στα αυτοκίνητα, BMW, τότε και η MV Agusta, ιδιοκτησίας σε μεγάλο βαθμό της πρώτης, προς τα εκεί θα κινηθεί μάλλον.
Ακολουθώντας μάλιστα το παράδειγμα της Yamaha που έβαλε στην παραγωγή μία σχεδόν αγωνιστική R1, ώστε να μπορεί να σταθεί και με περισσότερες αξιώσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike, θα πρέπει να περιμένουμε μία πλήρως ανταγωνιστική F4RR για το 2016 με όλη την αφρόκρεμα των ηλεκτρονικών βοηθημάτων επάνω της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta F4RC 2015 - Με 212 άλογα! MV Agusta F3 800 AMG »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon