.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 19 Μαϊος 2016 09:59

ΚΤΜ EXC / EXC-F SIX DAYS 2017

 

Στα χρώματα της Ισπανίας

 

 

Η KTM παρουσίασε τα νέα SIX DAYS μοντέλα enduro, για το 2017. Όπως είθισται, πρόκειται για τις μοτοσυκλέτες enduro που διαθέτει στην γκάμα της κάθε χρονιάς, βαμμένες στα χρώματα του ISDE - στην συγκεκριμένη περίπτωση, στα χρώματα της Ισπανίας, όπου θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας, από τις 11 έως τις 16 Οκτωβρίου, στην Ναβάρα της Ισπανίας.

Έτσι, οι νέες SIX DAYS είναι ντυμένες στα λευκά, με πορτοκαλί και μαύρα αυτοκόλλητα με τα γραφικά του διάσημου αγώνα, και το σήμα της Ισπανίας στα πλαϊνά καπάκια.
Όπως γίνεται κάθε χρόνο, οι μοτοσυκλέτες SIX DAYS διαθέτουν εξοπλισμό από τα power parts της εταιρίας, όπως οι ρυθμιστές προφόρτισης ελατηρίων στο μπροστινό σύστημα, το αντιολισθητικό κάλυμμα σέλας με πορτοκαλί ρίγες, το τιμόνι και το τελικό με λογότυπο Six Days, οι πλάκες δεσίματος του μπροστινού συστήματος κατασκευασμένες σε CNC και σε πορτοκαλί χρώμα, το προστατευτικό carbon της εξάτμισης (στα δίχρονα), το βεντιλατέρ (σε όλα τα τετράχρονα), ο πλευστός δίσκος φρένου μπροστά, ο δίσκος χωρίς τρύπες για πίσω, το γρανάζι της Supersprox για πίσω, άξονας γρήγορης αφαίρεσης για τον μπροστινό τροχό, πορτοκαλί πλαίσιο, και πορτοκαλί οδηγό αλυσίδας.

Τα νέα επετειακά SIX DAYS θα παραχθούν σε περιορισμένα αντίτυπα όπως κάθε χρόνο, και θα περιλαμβάνουν όλους τους κυβισμούς δίχρονων (εξαιρούνται τα 125/200 που καταργήθηκαν) και τετράχρονων μοντέλων.
Όλες οι υπόλοιπες αλλαγές που διαθέτουν σε σχέση με τα μοντέλα 2016, είναι αυτές που έχουν ήδη ανακοινωθεί για τα μοντέλα 2017, πάνω στα οποία βασίζονται (σ.σ. τα τετράχρονα διαθέτουν δύο χάρτες ηλεκτρονικής ανάφλεξης και Traction Control).

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μαϊος 2016 10:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon