.
Κατηγορία KTM
Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 12:00

KTM SX-F 250/450 Factory Edition 2015

 

Με αλλαγές του 2016!

 

H KTM Αμερικής παρουσίασε επίσημα τις δύο νέες εκδόσεις των τετράχρονων motocross SX-F 250 και 450. Είναι η πρώτη φορά που παράγεται 250 SX-F σε τέτοια έκδοση, την οποία και θα αποκτήσουν όλες οι δορυφορικές ομάδες που υποστηρίζονται από την KTM

Οι δύο νέες εκδόσεις διαθέτουν νέο πλαίσιο, βελτιωμένους κινητήρες αλλά και διαφορετικά πλαστικά περιφερειακά και γραφικά.
Για το 250 ειδικά, ο Team Manager της ομάδας Red Bull KTM, Roger DeCoster, δήλωσε ότι έχει έναν ολοκαίνουριο κινητήρα. Μεγάλη διαφορά υπάρχει επίσης στο βάρος αφού το 250 ζυγίζει 3 κιλά λιγότερο από τα 250 SX-F παραγωγής, ενώ το 450, ζυγίζει 4,5 κιλά λιγότερα από το SX-F παραγωγής.
Βλέπουμε επίσης διαφορετικό σωλήνα εξαγωγής καυσαερίων με σύστημα για βοήθεια στις χαμηλές στροφές περιστροφής, ο οποίος πλέον θυμίζει πολύ τις εξατμίσεις των trial. Άλλες αλλαγές δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο η μοτοσυκλέτα φοράει όλα τα power parts που διατίθενται από την εταιρία, όπως αναρτήσεις, ισχυρότερες πλάκες μπροστινού συστήματος, κάλυμμα σέλας, κ.α.
Πολλές από αυτές τις αλλαγές αναμένεται να περάσουν στα μοντέλα motocross SX-F του 2016, αν και πρόκειται για Factory Edition του 2015, περιορισμένης παραγωγής, προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν στο αμερικάνικο πρωτάθλημα Supercross που ξεκινάει άμεσα.

Φωτογραφίες: Transworld Motocross

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon