.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 11:03

ΚΤΜ 390 Adventure 2015

Στα όνειρά μας!

 


Έχουμε παρουσιάσει ξανά φωτογραφίες προϊόντα photoshop που απεικονίζουν το αναμενόμενο KTM 390 Adventure. Μπορεί μέχρι στιγμής η KTM να μην ανακοινώνει επίσημα κάτι, αλλά, μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένη την κίνησή της να παράγει μία τέτοια μοτοσυκλέτα, αφού η βάση είναι έτοιμη. Μετά το Duke 390 και το RC 390 που μοιράζονται πλαίσιο και αναρτήσεις, αλλά και κινητήρα και πολλά περιφερειακά, έχει ήδη κυκλοφορήσει και η πρώτη φωτογραφία του αναμενόμενου Supermoto 390, σε δοκιμές. Άρα, σιγά – σιγά, το 390 παίρνει ύψος και κοντεύει να φτάσει να γίνει Adventure!
Αν κρίνουμε από τον κινητήρα των 43 ίππων και 378 κυβικών, αλλά και από το ελαφρύ βάρος στα 139 κιλά του Duke, άνετα μπορούμε να φανταστούμε ένα Adventure με ίδια χαρακτηριστικά απόδοσης και λίγο παραπάνω βάρος. Και αντίστοιχη τιμή φυσικά, αφού το 390 Duke είναι από τις πλέον προσιτές μοτοσυκλέτες στην κατηγορία naked. Το ίδιο ακριβώς έχει γίνει και με το Duke 690 και το Enduro 690, που μοιράζονται πλαίσιο, κινητήρα και περιφερειακά. Δεν είμαστε πολύ μακριά δηλαδή από μία νέα μοτοσυκλέτα που θα αναβιώσει τον θρύλο του Suzuki DRZ 400 της προηγούμενης δεκαετίας.
Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε, έχει ταιριασμένα μέρη από KTM 990 Adventure – ψαλίδι, ίσως και τροχούς από rally έκδοση, κινητήρα και πλαίσιο από Duke, με τμήματα αλουμινένια από το Freeride 350, και φυσικά fering από το 1190 Adventure R!
Αν βγει έτσι, κρατήστε μου δυο – τρία!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon