.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 08:54

KTM 390 Supermoto και On/Off 2015

 

Η πρώτη φωτογραφία

 


Η πιο λογική κίνηση θα ήταν για την KTM να προχωρήσει με τις βάσεις που έχει, σε άλλες κατηγορίες. Αναφερόμαστε φυσικά στα Duke 125, 200 και 390, τα οποία εύκολα και με απλές αλλαγές θα μπορούσαν να μπουν στην παραγωγή ως μοτοσυκλέτες Supermoto αλλά και ως On/Off. Πρόσφατα άλλωστε η KTM παρουσίασε τις νέες RC – την street εκδοχή των Duke, σε όλη την μικρή γκάμα κυβισμού που διαθέτει, από 125 έως 390.
Η επιβεβαίωση έρχεται από την φωτογραφία που τραβήχτηκε κάπου στην Αυστρία και δείχνει μία 390 Supermoto να δοκιμάζεται, ντυμένη με τα χρώματα παραλλαγής που διαθέτουν συνήθως αυτές, σε λευκό και μαύρο, ώστε να μην γίνονται αντιληπτές.

Βλέπουμε όμως ότι η νέα μοτοσυκλέτα, διαθέτει το πλαίσιο και το ψαλίδι του Duke, ενώ ακόμη και τα φρένα παραμένουν ίδια. Φαίνεται όμως ότι η θέση οδήγησης είναι ψηλότερη, όπως και όλη η μοτοσυκλέτα άλλωστε, οι διαδρομές των αναρτήσεων πιο μεγάλες, όπως και το τιμόνι που παραπέμπει σε μοτοσυκλέτα enduro.
Έχει επιβεβαιωθεί άλλωστε ότι η KTM θα βάλει στην παραγωγή για το 2014 το Moto3 350 αλλά και το Enduro 350, και η νέα σειρά που θα προκύψει, σε Supermoto και On/Off που είναι άγνωστο πως θα ονομάζεται, θα γεμίσει νέα χρηστικά και απολαυστικά μοντέλα την KTM.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM RC 125, RC 200 και RC 390 2014 ΚΤΜ 390 Adventure 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon