Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026 09:20

KTM 450 SMR 2027 – Παρουσίαση για το «καθαρό» supermoto της εταιρείας

Φρεσκάρισμα στην εμφάνιση και νέα δεδομένα κάλυψης εγγύησης, για το αγωνιστικό «όπλο» της KTM στα supermoto πίστας 450 κυβικών.

Η KTM αποκάλυψε το νέο 450 SMR 2027, το αγωνιστικό supermoto «εργαλείο» που δεν βγάζει πινακίδα για κυκλοφορία, αλλά απευθύνεται στην χρήση πίστας και μόνο. Για το νέο έτος, η KTM ανακοινώνει μία «αιχμηρή νέα εμφάνιση», δίνοντας παράλληλα έμφαση και στην προσβασιμότητα για εύκολη συντήρηση σε απαιτητικά περιβάλλοντα όπως οι αγώνες.

Ο κινητήρας του 450 SMR 2027 έλκει προφανώς την καταγωγή του από τις αντίστοιχες Enduro μονάδες ισχύος, φέροντας πολλαπλές χαρτογραφήσεις ισχύος, Traction Control στον προγραμματισμό της μονάδας ελέγχου, Launch Control και συμπλέκτη ολίσθησης από την Suter. Οι βάσεις του κινητήρα είναι ενισχυμένες κατάλληλα, ενώ το πλαίσιο είναι «μινιμαλιστικής» προσέγγισης, όπως χαρακτηριστικά το αναφέρει η KTM, αλλά εξασφαλίζοντας το καταλληλότερο επίπεδο πρόσφυσης κατά την διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα.

Η εργονομία του 450 SMR 2027 είναι φυσικά εστιασμένη στην αγωνιστική οδήγηση, ενώ οι αναρτήσεις εμπρός και πίσω είναι της σειράς XACT από την WP, πλήρως ρυθμιζόμενες Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην νέα εγγύηση «Premium Manufacturer’s Warranty», για έξτρα κάλυψη του ιδιοκτήτη και του αγωνιζόμενου χωρίς επιπλέον κόστος – και μπορείτε να δείτε τους όρους με ένα κλικ εδώ.

Η νέα KTM 450 SMR 2027 θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριου, σε όλους τους επίσημους αντιπροσώπους της KTM.

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026 09:43
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon