.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 11:20

KTM RC 125 / 200 / 390 – 2015

 

Αναμένονται τρία νέα μοντέλα!

 


Μετά την παρουσίαση του RC 390 Cup που είχαμε κάνει λίγους μήνες πριν, η Αυστριακή εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει μία πλήρη σειρά RC, στην έκθεση EICMA. Οι νέες μοτοσυκλέτες θα βασιστούν στις ήδη υπάρχουσες Duke, και θα φορέσουν τα “καλά” τους κοστούμια ώστε να γίνουν RC.

H ΚΤΜ έχει επενδύσει άλλωστε στην Moto3 και παλαιότερα στα 125 των MotoGP, και ήταν μία αναμενόμενη κίνηση η συνέχεια της σειράς RC προς τα κάτω, μετά το ήδη υπάρχον RC8.
Τελευταία της κίνηση ήταν η παραγωγή του RC 390 Cup, το οποίο παρουσιάσαμε τον Ιούλιο, και πάνω σε αυτό φαίνεται ότι θα στηθούν και οι άλλοι δύο κυβισμοί.

Άλλωστε ο ίδιος ο Stefan Pierer, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της KTM, είχε πρόσφατα δηλώσει ότι θα υιοθετήσει τις πλατφόρμες των Duke γι’ αυτό το εγχείρημα.
Θα δούμε τις νέες KTM RC σε τρεις εκδόσεις με ίδια fairing, ίδιες οπτικά, με διαφορετικά πιθανότατα γραφικά για να ξεχωρίζουν, αλλά το πλαίσιο, τα περιφερειακά, τα φρένα, οι τροχοί, θα είναι ίδια, ή με μικρές διαφορές ανάλογα με τον κυβισμό.
Τα νέα RC θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της Bajaj στην Ινδία, που κατέχει το 47% της KTM, και αναμένεται να αποδίδουν 15, 26 και 44 ίππους για το 125, 200 και 390, και να ζυγίζουν στα 127, 129,5 και 139 κιλά αντίστοιχα.
Θα τα δούμε όμως στην αγορά σαν μοντέλα 2015. Υπομονή!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon