.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 11:26

KTM 390 Duke ABS

 

Γρήγορη - Ευέλικτη – Cool!!!


Πραγματική δύναμη, πλούσια ροπή από τις χαμηλές rpm, απερίγραπτη ευελιξία, hot σχεδιασμός και χαμηλό κόστος είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της νέας KTM 390 Duke που έφτασε στην χώρα μας πριν από λίγες μέρες.

Ευέλικτη και ευκίνητη

Ευέλικτη στην πόλη και ευκίνητη στο επαρχιακό δίκτυο, η ΚΤΜ 390 Duke προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και νεύρο όπως περιμένει κανείς από μια πραγματική KTM!

Καμία άλλη μοτοσυκλέτα δεν προσφέρει τόση διασκέδαση για τα λεφτά της, όση η νέα 390 Duke!

Με 44hp από 375cc, μπαίνει σε διαφορετική κατηγορία από την μικρότερη 200 Duke, ενώ το πλαίσιο χωροδικτύωμα, έχει δεχθεί τις απαραίτητες βελτιώσεις ώστε να ανταπεξέρχεται στην μεγαλύτερη ισχύ του κινητήρα. Παρ’ όλα αυτά η ΚΤΜ 390 Duke εξακολουθεί να είναι ελαφριά, μόλις 139 kg κενή και 150kg πλήρως γεμάτη και να αποτελεί μια μοτοσυκλέτα ταχύτερη από πολλές μεγαλύτερες της, αλλά και μια πολύ καλή εναλλακτική στα πανάκριβα αλλά δυσκίνητα maxi scooters.

Η ΚΤΜ 390 Duke κοστίζει €5.350,00 και έχει, φυσικά, τη δυνατότητα να εξοπλιστεί με τα αξεσουάρ του καταλόγου των PowerParts της KTM ώστε να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του κάθε αναβάτη!

Βασικός Εξοπλισμός

» Μονοκύλινδρος κινητήρας, με ψεκασμό, χωρητικότητας 375cc με απόδοση 44hp, 2EEK και 4 βαλβίδες

» Πλαίσιο χωροδικτύωμα από σωλήνες χρωμιομολυβδαινιούχου χάλυβα
» Ανάρτηση Εμπρός: Ανεστραμμένο Πιρούνι WP 43mm (Up Side Down)
» Ανάρτηση Πίσω: WP Monoshock
» ABS Bosch 9MB
» Φρένο Εμπρός: Δίσκος 300mm, με τετραέμβολη, ακτινική δαγκάνα ΒΥΒΡΕ (by Brembo)
» Φρένο Πίσω: Δίσκος 230mm, με δαγκάνα μονού εμβόλου ΒΥΒΡΕ (by Brembo)
» Ελαστικά Metzeler Sportec M5
» Ενσωματωμένο KTM DNA

Επισκεφθείτε σήμερα στον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ αποκτήστε την καινούρια ΚΤΜ μοτοσυκλέτα σας και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια που παρέχει η εταιρία: 2 χρόνια εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων και 2 χρόνια Δωρεάν πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 18:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέο KTM 790 Adventure; ΚΤΜ Super Duke 1290 R 2014 – Η τελική μορφή! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon