.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 10:45

Τα εκθέματα της Honda στα σαλόνια Οσάκα και Τόκιο

 

Ξεχωρίζει το νέο Honda Concept CB Type II

 

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο των εκθεμάτων της για το 32o Σαλόνι Μοτοσυκλέτας της Οσάκα και για το 43ο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας του Τόκιο. Μέσα σε αυτά ξεχωρίζει ένα νέο Concept με τον τίτλο CB Type II.

Με συνολικά 21 μοντέλα θα λάβει μέρος στα 2 ιαπωνικά σαλόνια η Honda, στις 19-21 Μαρτίου στο σαλόνι Intex Osaka και στις 25-27 Μαρτίου στο Tokyo Big Sight.

Μέσα σε αυτά ξεχωρίζουν αρκετά Concept μοντέλα, τα οποία όμως η Honda έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν.

africa twin concept

Κάποιοι δημοσιογράφοι θεώρησαν πως το Africa Twin Adventure Sports Concept είναι νέο, όμως αυτό δεν δείχνει να ισχύει, καθώς το συγκεκριμένο concept (φωτό, άνω) έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν στην EICMA 2015, και αποτελεί μια περισσότερο sport και dirty έκδοση του Africa Twin. Εκτός και αν η Honda παρουσιάσει μια δεύτερη έκδοση του Concept -κάτι για το οποίο αμφιβάλλουμε, καθώς δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από την ανάγνωση του δελτίου τύπου της φίρμας.

Περισσότερο ενδιαφέρον όμως έχει η θεωρία πως η Honda μπορεί να σκέφτεται σοβαρά την παραγωγή του πιο extreme Africa Twin concept, είτε την διάθεση των αξεσουάρ του ως Rally Kit!

Το πραγματικά νέο Concept είναι το Concept CB Type II, δίπλα στο οποίο η Honda αναγράφει "World Premiere" -και είναι το μόνο Concept μοντέλο στο οποίο υπάρχει αυτή η επισήμανση. Μάλιστα η Honda αναφέρει από κάτω από τα δύο Concept CB (το γνωστό που είχε παρουσιαστεί στο Tokyo Motor Show 2015, και το νέο) "μια νέα κατεύθυνση στα αερόψυκτα μοντέλα CB"! Άντε και στην παραγωγή.

Πέρα από τα παραπάνω, η Honda θα παρουσιάσει τα ακόλουθα Concept και πρωτότυπα μοντέλα -που έχουμε δει και στο παρελθόν.

city adventure

  • City Adventure Concept (φωτό άνω)
  • CRF250 RALLY Prototype

Ως μοντέλα που θα βρουν σύντομα τον δρόμο τους προς την παραγωγή θα δούμε τα:

cb1300

  • CB1300 SUPER BOL D’OR E Package Special Edition (φωτό άνω)
  • CB400 SUPER BOL D’OR<ABS>Special Edition
  • CB1100 EX<ABS>Special Edition
  • CB1100<ABS>Special Edition

Και φυσικά στα περίπτερα της η Honda θα έχει όλα τα μοντέλα παραγωγής του 2016.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 20:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έρχεται μικρό Adventure bike από τη Honda; Honda CB Type II concept - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon