.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 12:02

Honda CB 750 Macco

Πιο όμορφο από το original!

 

H Honda CB 750 είναι μία μοτοσυκλέτα με μεγάλη ιστορία, στην οποία, οποιαδήποτε μετατροπή θα μπορούσε να την κάνει εύκολα… χειρότερη! Ένα μοντέλο σταθμός στο οποίο η Macco έβαλε το χεράκι της και την έκανε καλύτερη ακόμη και από την μαμά Honda!

Με σεβασμό στην παράδοση, η Macco πήρε την CB 750 την οποία έβαλε στο σχεδιαστήριο και την μετέτρεψε σε Cafe Racer. Το ύφος και το στυλ του παλιού μοντέλου διατηρούνται αλλά η εμφάνιση είναι διαφορετική, θυμίζοντας φυσικά έντονα το CB 750. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι πλησιάζει αρκετά σε εμφάνιση το ρετρό Yamaha XJR 1300 που παρουσιάστηκε πρόσφατα επίσημα από το Keino Project.

Η CB 750 του 1973 διατηρεί το αρχικό μπλοκ του κινητήρα, στο οποίο έχει τοποθετηθεί εξάτμιση τέσσερις σε δύο με πανέμορφα τελικά, έχει νέο υποπλαίσιο και διαφορετικά φτερά μπροστά και πίσω, νέα καλωδίωση ηλεκτρικών αλλά και διαφορετικό φίλτρο αέρα - χουάνες. Η μπαταρία έχει μετακινηθεί, η σέλα έχει αλλάξει, ενώ ένα νέο τιμόνι έχει διαμορφώσει την θέση οδήγησης.

Επίσης, τα ελαστικά έχουν νέες διαστάσεις με το πίσω να είναι φαρδύτερο (160/70), έχει νέες αναρτήσεις και πολύ καλύτερα φρένα, που διασφαλίζουν ότι το αναγεννημένο CB, θα είναι πλέον και πιο ασφαλές.
Με τους νέους χρωματισμούς να παραπέμπουν στο παλιό CB 750, τα number plates και τα διαφορετικά φανάρια μπροστά και πίσω, το Macco CB 750 δείχνει πανέμορφο.

Η Macco Motors αρχικά είχε επικεντρωθεί στην μετασκευή Ducati, BMW και Triumph, αλλά με την εξαιρετική δουλειά στην Honda CB 750 μπαίνουν με το δεξί και στις ιαπωνικές μοτοσυκλέτες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CBR 1300 XXX - 2016 Honda Monkey Kumamon »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon