.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 10:09

Honda CMX1100 Rebel - Δυο γαλλικές «καστομιές» με άποψη

Όπως και με το CB650R, έτσι και με το νέο CMX1100 Rebel, η Honda θέλει να προωθήσει το customizing. Δείτε δυο special Rebel που κανονικά θα παρουσιαζόταν στο Wheels & Waves Festival του 2021, πριν τα σχέδια αλλάξουν λόγω Κορωνοϊού.

Υπεύθυνος για τις 2 μοναδικές εκδόσεις που βασίζονται στο νέο μεγάλο Rebel είναι ο γαλλικός βελτιωτικός οίκος FCR Original, με τη Honda να του έχει αναθέσει την ανάδειξη του μεγάλου custom μοντέλου της.

Τα 2 custom… custom ονομάζονται CMX «Sport» και CMX «Bobber», δημιουργίες για 2 διαφορετικές σχολές γούστου.

Το CMX Sport είναι πιο μυώδες και επιθετικό, με επέμβαση στο ψαλίδι (που διαθέτει ενισχυτική γέφυρα) για να πάρει 2 μαύρα αμορτισέρ Ohlins, αλλά και με πίσω τροχό 17 ιντσών από CB500F και ελαστικό 190/55!

Το φτερό μπροστά έχει φτιαχτεί από το μηδέν και είναι… μικροσκοπικό, έχουμε oversize τιμόνι ενώ το όργανο έχει μεταφερθεί μπροστά από το τιμόνι. Μπροστά βρίσκουμε και μια μασκούλα, αντίθετα με το Bobber στο οποίο ο custom LED προβολέας έχει αφεθεί γυμνός.

Το ρεζερβουάρ είναι νέο, από πολυεστέρα και carbon, ενώ πίσω βρίσκουμε μια σέλα από Alcantara με μινιμαλιστικό LED πίσω φωτιστικό σώμα.

Τα μαρσπιέ είναι χειροποίητα, ενώ η μαύρη-κόκκινη βαφή και οι αντίστοιχα βαμμένες λεπτομέρειες δίνουν αγωνιστικό αέρα στην κατασκευή.

Ο κινητήρας είναι στοκ και στις 2 μοτοσκλέτες, όμως νέα είναι η εξάτμιση.

Το CMX Bobber έχει και αυτό κοντό φτερό μπροστά, με custom πίσω τροχό με μαύρες ακτίνες και fat ελαστικά ψηλού προφίλ της Bridgestone. Αλουμινένιο είναι το νέο τιμόνι (ψηλότερο από του Sport), δερμάτινη η σέλα, η μοτοσυκλέτα φορά νέα LED φλας, νέο το ρεζερβουάρ, νέα και η εξάτμιση, ακόμα πιο κοντή από του Sport.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon