.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 11:34

Honda CRF 250 Rally Type LD – Η χαμηλή έκδοση

 

Θα το δούμε άραγε και Ευρώπη;

Μια άγνωστη εκτός Ιαπωνίας έκδοση του CRF 250 Rally, είναι η ονομαζόμενη LD, η οποία και διαφέρει από την standard  στο ύψος της σέλας, που από τα 895 χλστ., έχει πέσει στα 830 χλστ.

tldg
Πέρα από το κόκκινο, το γκρι είναι το δέυτερο χρώμα στο οποίο διατίθεται το CRF 250 Rally Type LD. 

Για να επιτευχθεί αυτή μείωση του ύψους της σέλας, κατά 65 χλστ., στο LD έχει μειωθεί τόσο η διαδρομή της μπροστινής ανάρτησης όσο και η άρθρωση του μοχλικού στο πίσω αμορτισέρ.

Πέρα από το ύψος της σέλας, έχει μειωθεί φυσικά και η απόσταση από το έδαφος (205 από 270 χλστ.), καθώς και το μεταξόνιο (1.430 από 1.455 χλστ.), ενώ για κάποιον περίεργο λόγο, έχει αυξηθεί το βάρος κατά δύο κιλά (156 από 154). Κατά τα άλλα, όλα τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ακριβώς τα ίδια.

Webp.net gifmaker
Oι διαφορές που προκύπτουν από την αλλαγή των διαδρομών στις αναρτήσεις, αποτυπώνονται ξεκάθαρα σε αυτό το gif αρχείο. 

Προφανώς το CRF 250 Rally Type LD απευθύνεται στους Ιάπωνες αναβάτες που θέλουν εμφάνιση και “αέρα” Rally αλλά η standard έκδοση τους πέφτει ψηλή (εντάξει, δεν φημίζονται για το μπόι τους σαν λαός…)

Τώρα αν το συγκεκριμένο μοντέλο θα έρθει στην Ευρώπη (έχει παρουσιαστεί εδώ και ένα χρόνο) είναι κάτι που αφορά ίσως την κάθε αγορά της ΕΕ ξεχωριστά και όχι ως σύνολο. Όλα προφανώς έχουν να κάνουν με την ζήτηση.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 11:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon