Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 15:08

Ducati Superbike 1199 2012

 

Πρώτες φωτογραφίες!

 Για μία ακόμη φορά η Ducati επιλέγει το ιταλικό περιοδικό Motociclismo για να παρουσιάσει φωτογραφίες νέων μοντέλων της. Στην τελευταία έκδοση του περιοδικού κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του νέου Ducati superbike 1199 για το 2012 στο οποίο βλέπουμε πως είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα παραγωγής που θα χρησιμοποιεί φωτισμό με LED στο μπροστινό φωτιστικό σώμα.

Εμφανείς αλλαγές

Μεγαλύτερες από το μοντέλο που αντικαθιστά είναι οι εισαγωγές του αέρα στο μπροστινό τμήμα. Από τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε πως το αμορτισέρ είναι τοποθετημένο οριζόντια, ενώ, σύμφωνα πάντα με γραφόμενα του Motociclismo, το τελικό εξαγωγής θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Ωστόσο, φήμες μιλάνε για απλό συνδετικό τμήμα που θα φτάνει μέχρι το κανονικό τελικό που θα βρίσκεται τοποθετημένο κάτω από την ουρά, όπως στην Ducati Desmosedici GP12.
Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τεχνικές λεπτομέρειες για την νέα μοτοσυκλέτα, ωστόσο από τις φωτογραφίες φαίνεται το νέο πλαίσιο, ψαλίδι και τροχοί, το κουτί του φίλτρου αέρα και η νέα ουρά. Αναμένεται το 1199 να χρησιμοποιεί σύστημα Traction Control (DTC), ανάλυση πληροφοριών από πίστα και δρόμο (DDA), και σύστημα αντι μπλοκαρίσματος των τροχών (ABS). Διόλου απίθανο να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά συστήματα όπως είδαμε στα Aprilia RSV4 και Kawasaki ZX-10R.

Φωτογραφίες

Πηγή: asphaltandrubber.com

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati 1199 Superquadrata 2012 Ducati Streetfighter 898 / 1198 - 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube