Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 14:47

Ducati 1199 Panigale Corse – Νέες εικόνες!

 

Από την έκθεση στο Μιλάνο

 

 Οι πρώτες εικόνες του νέου Ducati 1199 κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου μέσω Internet. Η μοτοσυκλέτα παρουσιάσθηκε στην EICMA στο Μιλάνο νωρίτερα σήμερα, και όπως αναμενόταν, συγκέντρωσε όλα τα βλέματα. Είναι πολύ μικρή σε διαστάσεις, διαθέτει φώτα led τόσο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος, ενώ η ουρά, στο μπροστινό της τμήμα, θυμίζει έντονα Suzuki GSXR 1000 και πίσω, Aprilia RSV4.
Το νέο αφορά στις αναρτήσεις που χρησιμοποιεί η έκδοση S. Φοράει τις αναρτήσεις της Ohlins, ΤΤΧ-36 και NIX 30 πίσω και μπροστά, οι οποίες διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα ρύθμισης, με την ονομασία DES (Ducati Electronic Suyspension). Για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα παραγωγής superbike τοποθετείται τέτοιο σύστημα ηλεκτρονικής ρύθμισης το οποίο θα βοηθάει ώστε να “στηθεί” όπως θέλει ο αναβάτης, ανάλογα με την διαδρομή! Το αμορτισέρ, είναι τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά, παράκεντρα, και οριζόντια!

 

Ο αναβάτης, εκτός από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, θα μπορεί σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά απόδοσης του κινητήρα, να δημιουργήσει τις προσωπικές του ρυθμίσεις, μιας και όλα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά.
Να θυμίσουμε ότι η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί τον πίσω κύλινδρο ως βάση στήριξης του υποπλαισίου, ενώ οι δαγκάνες του μπροστινού φρένου είναι οι ακτινικές Monoblock της Brembo.
Προσιτές απ’ ότι δείχνει μέχρι στιγμής θα είναι οι τιμές μιας και η βασική έκδοση αναμένεται στην Ευρώπη στα 17.990euro ενώ η έκδοση S με τα Ohlins θα φτάσει τα 22.990euro. Θα υπάρχει και ABS ως έξτρα.
Η συγκεκριμένη έκδοση των φωτογραφιών ονομάζεται Corse και είναι βαμμένη στο τρικολόρε της Ιταλίας και διαθέτει εκτός των κορυφαίων αναρτήσεων, και εξάτμιση τιτανίου.

Υπομονή σε λίγες ώρες όπου και θα έχουμε φωτογραφίες από την αποστολή του Bikeit στην EICMA.

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Ducati.ms and AcidMoto.ch, Moto et Motards

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube