.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 12:16

Ducati Multistrada V4 Rally 2023 – Έναρξη παραγωγής, τιμή στην Ελλάδα

Η νέα κορυφαία έκδοση της οικογένειας Multistrada, V4 Rally, μπήκε στην παραγωγή του Borgo Panigale, καθώς ανακοινώθηκε η τιμή της στη χώρα μας.

Με το νέο Multistrada V4 Rally η Ducati έχτισε μια πληρέστατη έκδοση σχεδιασμένη για τουρισμό ανεξαρτήτως αποστάσεων και εδάφους.

Η προσθήκη του νέου μοντέλου μάλιστα συμπίπτει με το συμπλήρωση 20 ετών από την πρώτη εμφάνιση του Multistrada 1000 στη γκάμα της Ducati.

Μέσω της συγκεκριμένης οικογένειας η Ducati εισήγαγε αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες, όπως είναι οι Riding Modes, το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων DVT, η πρώτη εφαρμογή ηλεκτρονικών ημιενεργών αναρτήσεων Skyhook, καθώς και το ντεμπούτο του συστήματος ραντάρ που υποστηρίζει Adaptive Cruise Control και Blind Spot Detection.

Στην έκδοση V4 Rally η Ducati ολοκλήρωσε τον χιλιομετροφάγο χαρακτήρα που χαρακτηρίζει όλη την οικογένεια βελτιώνοντας την άνεση των επιβαινόντων, αυξάνοντας την αυτονομία και προσφέροντας ακόμη καλύτερη συμπεριφορά εκτός δρόμου, ενώ διατήρησε την απόδοση του V4 Granturismo των 1,158 cc σε υψηλά επίπεδα (170 hp), παράλληλα με καλή αξιοπιστία και κόστος συντήρησης που ωφελείται από διαστήματα σέρβις ανά 60,000 χιλιόμετρα και αλλαγές λαδιού ανά 15,000 χιλιόμετρα (ή 24 μήνες).

MY23 DUCATI MULTISTRADAV4 RALLY 03 UC480499 High

Για να αντιμετωπίσει ακόμη καλύτερα την κίνηση εκτός δρόμου η Ducati ενίσχυσε τις ημιενεργές αναρτήσεις Skyhook DSS EVO του V4 Rally με αυξημένη διαδρομή (200 mm) και νέο λογισμικό, ελαφρύτερες ζάντες με ακτίνες, φαρδύτερα μαρσπιέ αναβάτη και μια νέα Enduro Riding Mode με αφιερωμένο προφίλ απόδοσης του κινητήρα (Power Mode) για το χώμα.

Η άνεση εξυπηρετείται με αυξημένη προστασία από τον μεγαλύτερο ανεμοθώρακα, μακρύτερη ουρά για καλύτερο φόρτωμα χωρίς να επηρεάζεται η θέση του συνεπιβάτη, ενώ διατίθενται σέλες διαφορετικών υψών για αναβάτη και συνεπιβάτη, καθώς και κιτ χαμηλώματος των αναρτήσεων για όποιον προβληματίζεται από το στάνταρ ύψος.

MY23 DUCATI MULTISTRADAV4 RALLY 01 UC480497 High

Το ηλεκτρονικό πακέτο της μοτοσυκλέτας είναι πληρέστατο, με Cornering ABS, φώτα στροφής Ducati Cornering Lights (DCL), Ducati Wheelie Control (DWC) και Ducati Traction Control (DTC) – όλα με cornering χαρακτηριστικά χάρη στην κεντρική αδρανειακή μονάδα ελέγχου (IMU).

Στο Multistrada V4 Rally εισάγεται επίσης μια νέα στρατηγική απενεργοποίησης των πίσω δύο κυλίνδρων, που επεκτείνει το σβήσιμό τους και πέραν της στάσης (ρελαντί), βελτιώνοντας τόσο την κατανάλωση, όσο και τις εκπομπές ρύπων – εκτός από τη θερμότητα του κινητήρα που γλιτώνει ο συνεπιβάτης στις χαμηλές ταχύτητες.

Η νέα Multistrada V4 Rally αναμένεται να αρχίσει να κοσμεί βιτρίνες του δικτύου της Ducati από τον Φεβρουάριο 2023 σε δύο χρώματα: Ducati Red (κόκκινο) και Brushed Aluminium & Matt Black (μαύρο-ασημί).

Θα διατεθεί σε τρεις παραλλαγές, οι τιμές των οποίων στην Ελλάδα έχουν ως εξής:

Multistrada V4 Rally - Radar - Red

€30,700

Multistrada V4 Rally - Radar - Black

€31,200

Multistrada V4 Rally - Travel & Radar - Red

€32,600

Multistrada V4 Rally - Travel & Radar - Black

€33,100

Multistrada V4 Rally - Full - Red

€34,100

Multistrada V4 Rally - Full - Black

€34,600

Όπως συμβαίνει με όλη την οικογένεια Multistrada, το V4 Rally καλύπτεται από την εγγύηση "4|Ever Ducati" με τετραετή διάρκεια χωρίς όριο χιλιομέτρων ή επιπλέον χρέωση, συμπεριλαμβανομένης οδικής βοήθειας σε όλη την ηπειρωτική Ευρώπη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της παρουσίασης του Multistrada V4 Rally, γυρισμένο στα εξωτικά τοπία της σαβάνας της Κένυας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon