.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 15:23

Ducati DesertX – Η έμπνευση, σχεδίαση και δημιουργία του σε ένα βίντεο

Πώς γεννήθηκε η ιδέα και όλη η πορεία υλοποίησής της όπως την έζησαν και περιγράφουν οι άνθρωποι της Ducati που την έφεραν σε πέρας.

Με ένα βίντεο διάρκειας περίπου ενός τετάρτου της ώρας και εξ ολοκλήρου γυρισμένο μέσα στο εργοστάσιο της Ducati στο Borgo Panigale, η ομάδα που δούλεψε για τη δημιουργία του DesertX μας ταξιδεύει στη διαδρομή που ακολούθησε.

Ο Product Sponsor του DesertX, Claudio De Angeli, είναι ο οικοδεσπότης που μας συστήνει τα μέλη της ομάδας εξέλιξης του μοντέλου και συζητά μαζί τους τα στοιχεία εκείνα που κάνουν αυτή τη Ducati μοναδική.

Το σχεδιαστικό κομμάτι αναλύεται από τον Διευθυντή του Centro Stile Ducati, Andrea Ferraresi, περιγράφοντας την πορεία από το πρωτότυπο του 2019 στην τελική έκδοση παραγωγής.

Ο Διευθυντής R&D Vehicle, Pierluigi Zampieri, μας βάζει βαθύτερα στην τεχνική πλευρά της μοτοσυκλέτας, ενώ στο τρίτο μέρος του βίντεο συναντάμε τους ανθρώπους που δοκίμαζαν στην πράξη το DesertX στη διάρκεια της εξέλιξής του, Luigi Mauro (Vehicle Testing Department Manager) και Matteo Graziani (επίσημος αναβάτης δοκιμών της Ducati και κάτοχος 58 ιταλικών τίτλων σε διάφορες κατηγορίες αγώνων εκτός δρόμου).

Η νέα DesertX θα πρωταγωνιστήσει στη World Ducati Week 2022, από 22 ως 24 Ιουλίου στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli (εισιτήρια εδώ), είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία στο δίκτυο της Ducati στην Ευρώπη, με λιανική τιμή που ξεκινά από €18,600, ενώ προσφέρεται και σε έκδοση 35 kW (47 hp) για κατόχους διπλωμάτων οδήγησης Α2.

Ελληνική ιστοσελίδα Ducati DesertX

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon