.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 14:15

Νέο Ducati Scrambler Icon – Cornering ABS και πολλές αλλαγές

Ευρεία αναβάθμιση στον εξοπλισμό

Η Ducati παρουσιάζει το αναβαθμισμένο Scrambler Icon, προχωρώντας σε μια μακρά σειρά αλλαγών που υπόσχονται να βελτιώσουν την εμπειρία οδήγησής του δίχως να του αλλάξουν στο παραμικρό τον χαρακτήρα.

Μηχανικά δεν έχει αλλάξει τίποτε, με τον κινητήρα των 803 cc που προέρχεται από το Monster 796.

MY19 SCRAMBLER ICON 01 UC67318 High

Η βασικότερη αλλαγή αφορά στην προσθήκη Bosch 9.1 MP Cornering ABS – κάτι που η Ducati έχει προαναγγείλλει για όλη τη γκάμα της στο προσεχές μέλλον. Ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών έρχεται να ανεβάσει κατακόρυφα την ενεργητική ασφάλεια της μοτοσυκλέτας.

Η Ducati αναβάθμισε και το σύστημα φώτων του Icon με LED DRL (Daytime Running Lights) μπροστά και πίσω, ενώ ο προβολέας χαρακτηρίζεται από ένα μαύρο «Χ» πίσω από τη γυάλινη επιφάνειά του.

MY19 SCRAMBLER ICON 17 UC67304 High

Με στόχο τη διευρυμένη άνεση των αναβατών, στο νέο Scrambler Icon οι αναρτήσεις της Kayaba έχουν αποκτήσει νέο σετάρισμα τόσο στο ανεστραμμένο πιρούνι των 41 mm, όσο και στο monoshock αμορτισέρ.

Επίσης, νέα είναι η σέλα, η οποία επανασχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση των επιβαινόντων, ενώ στην κοντή της έκδοση προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στο έδαφος.

MY19 SCRAMBLER ICON 13 UC67303 High

Στο στρογγυλό όργανο εμπλουτίστηκε με ενδείξεις στάθμης καυσίμου και σχέσης στο κιβώτιο, ενώ η προσθήκη του Bluetooth module (από τη λίστα των έξτρα) θα του επιτρέψει τη συνδεσιμότητα με έξυπνες συσκευές ενσωματώνοντας στην ψηφιακή του οθόνη τις λειτουργίες του Ducati Multimedia System.

Πέραν αυτού, έχουμε κάμποσες μικροαλλαγές στην εμφάνιση του Icon, οι οποίες περιλαμβάνουν:

- Νέα πλαϊνά στο ρεζερβουάρ
- Νέες ζάντες
- Νέο κάλυμμα τελικού εξάτμισης
- Νέο προστατευτικό λαιμού εξάτμισης
- Νέοι διακόπτες στο τιμόνι
- Μαύρο φινίρισμα στον κινητήρα με βουρτσισμένες λεπτομέρειες στις ψήκτρες

MY19 SCRAMBLER ICON 21 UC67308 High

Το ανανεωμένο Scrambler Icon θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο, σε δύο χρωματικές επιλογές: ’62 Yellow (κίτρινο) και Atomic Tangerine (πορτοκαλί).

Φωτογραφίες Στατικών

Φωτογραφίες Λεπτομερειών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 14:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon