Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 16:38

TheArsenale x Rusak: Black Alcantara Ed.

 

Ο Designer δηλώνει έτοιμος για παραγγελίες!

 

Ήταν το 2013, όταν ο Βέλγος designer Serge Rusak μας είχε καταπλήξει με το Alstare Concept που είχε σχεδιάσει για χάρη της Team Alstare που έκανε την επιστροφή της στο πρωτάθλημα WSBK τότε, με μοτοσυκλέτα της Ducati. Τώρα, ο Rusak δηλώνει έτοιμος για την παραγωγή του concept, αρκεί να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι.

Δυστυχώς η μοτοσυκλέτα που είχε σχεδιάσει ο Rusak έμεινε στο στάδιο του concept, και δεν την είδαμε ποτέ στην παραγωγή. Αυτό ίσως αλλάξει τώρα.

Το «TheArsenale x Rusak: Black Alcantara Ed.» δημιουργήθηκε για λογαριασμό του γαλλικού site design TheArsenale, με τη μοτοσυκλέτα να περιλαμβάνεται στο νέο Coffee Table Book του site «TheArsenale: International Motion Authority 1st Edition» των εκδόσεων Colette.

Νέο είναι το κοστούμι, λιτό και σκοτεινό, όπως το στιλ του TheArsenale, ενώ τα μηχανικά μέρη προέρχονται από Ducati Panigale.

Στόχος είναι να λάβει ο Rusak την πρώτη παραγγελία ώστε να προχωρήσει στην κατασκευή της μοτοσυκλέτας.

Το Design και η καλλιτεχνική διεύθυνση του concept ανήκει στην Rusak Creactive Designworks, με Lead designer τον Serge Rusak και Junior designers τους Mickael Poirier-jouan, Ludovic Joppé, και Jean Baptiste Robilliard. 

Το 3D modeling, το rendering και το animation ανήκει στο Tryptik Studio και τον Kevin Pallade. 

Φωτογραφίες

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 19:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube