.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 11:07

Zero LH 450 Bobber - Όχι, δεν είναι της γνωστής Zero!

Κάποιος μάλλον θα μιλήσει με το νομικό τμήμα της Zero Motorcycles…

Οι κινεζικές ρέπλικες ξεπετάγονται σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή και η μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ, είναι ακόμα μια. Πρόκειται για την Zero LH450, ένα bobberάκι μεσαίου κυβισμού, ακόμα μια πρόταση στην αγορά του ρετρό που περνά τις καλύτερες μέρες της.

Διευκρινίζουμε εδώ, ότι η Zero αυτή δεν έχει… καμία σχέση με την Zero Motorcycles, που παράγει ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και ελπίζουμε η κινεζική μάρκα, να μην έχει να αντιμετωπίσει… νομικά βουνά! Όπως και να έχει, η LH450 φαίνεται να είναι μια όμορφη, προσεγμένη στο φινίρισμα και στην λεπτομέρεια Bobber, μια μοτοσυκλέτα που δεν ξεφεύγει στα κυβικά και στην τιμή αλλά επιτελεί τον ρόλο της επάξια.

Ο κινητήρας της είναι «δανεισμένος» από την Zongshen και είναι δικύλινδρος σε σειρά, στα 450 κυβικά και σε μία απόδοση 37 ίππων. Η τελική μετάδοση στον πίσω τροχό γίνεται με ιμάντα. Προσέξτε ότι το μοντέλο είναι αυστηρά μονοθέσιο, με hardtail look στην πίσω ανάρτηση, ενώ έχει ακτινωτούς τροχούς και donut ελαστικά. Εμείς θα σχολιάσουμε ότι οι εξατμίσεις που βλέπουμε εδώ, είναι από τις ομορφότερες που έχουμε δει σε τέτοια μοτοσυκλέτα και δη Κινεζικής προελεύσεως! Η τιμή της είναι ιδιαίτερα χαμηλή -για τα δικά μας δεδομένα πάντα-, καθώς σε απλή ισοτιμία, τα 26.920 Yuan που κοστίζει αναλογούν σε περίπου 3.600 ευρώ

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 11:28

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon