.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 10:46

Tinbot TB-RS1, άλλη μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε στην Inermot 

 Ο ηλεκτρισμός παίρνει το πάνω χέρι και στους δύο τροχούς και στο άμεσο μέλλον πιθανόν να τσακωνόμαστε για μία πρίζα όπως παλιότερα για μια θέση στάθμευσης. 
Η TB-RS1 διαθέτει φορτιστή που μπορεί να φορτίσει την μπαταρία της σε 5,5-6 ώρες, η οποία είναι 8.64kWh lithium-ion και δίνει αυτονομία 100 χιλιομέτρων στην μοτοσυκλέτα όταν κινείται με υψηλές ταχύτητες σε αυτοκινητόδρομο. Στην πόλη η εταιρεία δίνει τη διπλάσια αυτονομία η οποία θυμίζει κινητήρα εσωτερικής καύσης που χρειάζεται στάση στο πρατήριο κάθε 2-3 μέρες. 
Η τελική της ταχύτητα είναι 120 χιλιόμετρα και η ιπποδύναμη του ηλεκτρικού μοτέρ 35kW κάτι που αντιστοιχεί σε 46.9 ίππους. Με την ιπποδύναμη που διαθέτει μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους διπλώματος Α2. Το βάρος της TB-RS1 είναι 183 κιλά και έχει αντεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα της είναι διπλά δισκόφρενα εμπρός και μονό πίσω με ABS. Οι τροχοί της είναι 17 ιντσών με ελαστικά 120/70 εμπρός και 150/60 πίσω. Θα υπάρχουν 3 χρωματικές επιλογές, κόκκινο, γκρι, μπλε και αναμένεται να πωλείται στα €10.990.
Για την ώρα η Tinbot αντιπροσωπεύεται στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ιταλία. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 11:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon