.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 16:09

Vertigo Titanium R Limited Edition 2022 - Trial έργο τέχνης!

Η ισπανική Vertigo που ειδικεύεται στις Trial μοτοσυκλέτες, παρουσίασε την Titanium R Limited Edition 2022, μια μοτοσυκλέτα αντίγραφο της αγωνιστική του “Παγκόσμιου” Jaime Busto. Μιλάμε για ένα πραγματικό έργο τέχνης όσον αφορά στο design, που βρίθει από τιτάνιο.

Όταν μιλάμε για τη Vertigo, μιλάμε για μια εταιρεία που συμμετέχει με αξιώσεις εδώ και χρόνια στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Trial, και για το 2021 κατέκτησε την τρίτη θέση τόσο στο Outdoor Trial όσο και στο X-Trial (Indoor trial) με τον Jaime Busto.

Το νέο Titanium R Limited Edition MY2022 είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα Trial της Vertigo, μια μοτοσυκλέτα για λίγους. Ίσως η πιο ιδιαίτερη και exclusive μοτοσυκλέτα Trial παραγωγής, που όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, έτσι και το 2022 θα κατασκευαστεί σε 40 μόλις κομμάτια

Κι όχι, το Titanium δεν αφορά μόνο στο υπέροχο πλαίσιο χωροδικτύωμα από το ευγενές αυτό υλικό, καθώς από τιτάνιο είναι και η βάση του αμορτισέρ της ανάρτησης, ενώ το νέο, μικρό και αφαιρούμενο κάλυμμα του συμπλέκτη είναι και αυτό από τιτάνιο, μοναδικό χαρακτηριστικό στον χώρο.

Το Titanium R 2022 είναι η μοναδική Trial μοτοσυκλέτα παραγωγής με πιρούνι Tech Factory Kashima Gold, που μαζί με το αμορτισέρ της Reiger χαρίζουν κορυφαία χαρακτηριστικά αποσβέσεων.

Από τιτάνιο όμως είναι και το τελικό της εξάτμισης, και από αλουμίνιο 7075 πάχους 6mm είναι η ποδιά της Costa Parts.

Ο κινητήρας αλλά και μέρος του πλαισίου έχουν carbon προστατευτικά, ενώ τα μαρσπιέ της Raptor έχουν χαραγμένο πάνω τους τον αριθμό πλαισίου της μοτοσυκλέτας.

Η μοτοσυκλέτα ζυγίζει μόλις 66 κιλά, ενώ για να την παραγγείλει κανείς πρέπει να έρθει σε επαφή με το δίκτυο της Vertigo.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 16:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon