.
Κατηγορία QJ Motors
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 12:21

QJ Motor SRK700 – Walkaround βίντεο

Νέα γυμνή μοτοσυκλέτα με ολοκαίνουργιο δικύλινδρο κινητήρα, ενδεχομένως σύντομα στα μέρη μας.

Οι Κινέζοι δεν αναπτύσσονται απλώς, μα τρέχουν με χίλια παρουσιάζοντας σωρηδόν νέες, ολοένα και καλύτερες, μοτοσυκλέτες.

Το γυμνό SRK700 έρχεται να εμπλουτίσει την οικογένεια σπορ μοτοσυκλετών SRK, η οποία μετρά ήδη δύο τετρακύλινδρα, το φερινγκάτο 600RR και το γυμνό 600, καθώς και το νέο δικύλινδρο 400.

SRK 700 Studio

Παρότι υπήρχε ήδη κινητήρας ανάλογων προδιαγραφών στη γκάμα της (ο γνώριμος από το Benelli 752S), η QJ παρουσίασε έναν νέο υγρόψυκτο δικύλινδρο με λίγο λιγότερα κυβικά, 693 cc, χωρίς απώλειες σε ονομαστική απόδοση: 75 hp στις 8,500 rpm (ακριβώς όσο και το 752S), ενώ η ροπή έχει κερδίσει λίγο φτάνοντας στα 7.1 kgm στις 6,500 rpm (από 6.8/6,500).

Το υγρό βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα ευχάριστα 192 κιλά, με ρεζερβουάρ 15 λίτρων καυσίμου, ενώ στα λίγα χαρακτηριστικά που έχουμε αναφέρεται και ο μονόδρομος συμπλέκτης.

Με σύγχρονη, επιθετική εμφάνιση που στο μάτι δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τα ευρωπαϊκά και ιαπωνικά ανάλογα μοντέλα, το SRK700 διαθέτει τον γνωστό επώνυμο εξοπλισμό, με αναρτήσεις ΚΥΒ και ακτινικά Brembo. Φανταζόμαστε πως και βαθύτερα θα βρούμε γνωστά ονόματα στον ψεκασμό και το ABS, ωστόσο η QJ προς το παρόν δεν μας έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Στην Κίνα πιθανότατα η μοτοσυκλέτα θα ονομάζεται και Chase 700, ωστόσο μάλλον αυτό αφορά μόνο την εσωτερική αγορά της QJ.

Μπορείτε ωστόσο να δείτε πιο λεπτομερώς το νέο QJ SRK700 στο παρακάτω walkaround βίντεο, όπου ο Κινέζος σχολιαστής μιλά πολύ και ενδεχομένως να αποκαλύπτει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, δυστυχώς όμως μόνο στα κινέζικα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 14:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon