.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 16:38

Cake Kalk Ink – Νέο e-μοντέλο με off road προσανατολισμό

Η σουηδική Cake, ανακοινώσε ένα νέο μοντέλο ή μάλλον καλύτερα, μια νέα έκδοση του e-off road Κakl, Ink.

Το Ink, ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με τα παλαιότερα μοντέλα της Cake, δηλαδή μινιμαλιστικές και ξεκάθαρες γραμμές, σε μια μετουσίωση που γεφυρώνει τις κατηγορίες των MTB ποδηλάτων και των play bike μοτοσυκλετών. 

Το Ink διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου και κινητήρα 11 kW με ροπή 280 Nm. Η μπαταρία είναι μια αποσπώμενη μονάδα 51,8-V / 50-Ah, ενώ σε ότι αφορά στις αναρτήσεις, οι διαδρομές είναι… “μπόλικες”, με 205 χλστ. μπροστά και 200 χλστ. πίσω. Η απόσταση από το έδαφος είναι 300 χλστ. και το βάρος στα 55 κιλά χωρίς τη μπαταρία, η οποία αν προστεθεί (ε, δεν δουλεύει αλλιώς) φθάνει στα 72 κιλά.

Η μοτοσικλέτα διαθέτει τρεις λειτουργίες ισχύος, προσφέροντας έως και τέσσερις ώρες αυτονομία στη λειτουργία "Εxplore" (μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ. / ώρα) και λιγότερο από μία ώρα στην λειτουργία "Excel", η οποία επιτρέπει μέγιστη ισχύ. Η λειτουργία "Excite" είναι κάπου στη μέση, με μία έως δύο ώρες οδήγησης, και ικανοποιητικό γκάζι.

Όλα ακούγονται μια χαρά και όπως μπορείτε να δείτε και στο video που επισυνάπτουμε, το μοντέλο πρέπει να είναι πολύ διασκεδαστικό στην οδήγηση του, αλλά από τιμή… δύσκολα τα πράγματα. Το βασικό Ink ξεκινά από τα 9.500 ευρώ και φθάνει στα 12.500, αν παραγγελθεί με δύο μπαταρίες.

Στην περίπτωση που “λεφτά υπάρχουν”, μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon