.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 13:26

Gogoro Viva – Nέο e-scooter κατασκευασμένο με ανακυκλωμένα υλικά – Video

Μόλις εχθές γράφαμε για την αναβάθμιση των σταθμών ανταλλαγής μπαταριών της Gogoro και σήμερα, έχουμε και την ανακοίνωση ενός νέου e-scooter, που έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των Smartscooter της εταιρείας.   

Το Viva ανήκει στην κατηγορία “φτερού” των αστικών δίτροχών, με το αντίστοιχο του στα φέροντα κινητήρες εσωτερικής καύσης scooter, να είναι τα 50 κ.εκ. Η Gogoro, προσέδωσε στο μοντέλο ένα όσο το δυνατό πιο φιλικό χαρακτήρα, τονίζοντας επίσης την ευκολία στην οδήγηση και την ξέγνοιαστη χρήση, λόγο των αραιών διαστημάτων service και συντήρησης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό προωθητικό video της εταιρείας, η όλη παρουσίαση είναι αρκούντως “pop” και νεανική, αφού το target group στο οποίο στοχεύουν, είναι φυσικά αναβάτριες και αναβάτες, μικρής ηλικίας.

Η τιμή του Viva είναι επίσης διαμορφωμένη έτσι ώστε να ταιριάζει σε αυτό το κοινό, με τα 1.830 ευρώ (ισοτιμία) που απαιτούνται για την αγορά του, να μειώνονται στα 765 (!) με βάση τις απαλλαγές και τα κίνητρα που δίνει η κυβέρνηση της Taiwan για την χρήση ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Αν δεν το καταλάβατε, τόσο κοστίζει ένα φθηνό ηλεκτρικό ποδήλατο…  

Ο χαρακτήρας τoυ Viva είναι “πράσινος” σε όλα, αφού πέραν της ηλεκτρικής φύσης του, οι πλαστικές επιφάνειες του είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο προπυλένιο, με ειδική αντιχαρακτική επεξεργασία. Το βάρος του είναι 80 κιλά, έχει αποθηκευτικό χώρο 21 λίτρων κάτω από την σέλα του, ενώ η μια εναλλάξιμη μπαταρία που μεταφέρει, του προσδίδει μια αυτονομία της τάξεως των 85 χιλιομέτρων.

Υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα από 100 αξεσουάρ για το Viva, ενώ τα τμήματα των πλαστικών του διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες, να μπορούν να το διαμορφώσουν, κατά το προσωπικό τους γούστο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 21:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon