.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 10:31

Η Wunderlich παρουσιάζει το WunderBob

Το BMW R nineT σε bobber εκτέλεση

Διατηρώντας πάντα μια στενή σχέση με τις μοτοσυκλέτες της BMW, η Wunderlich έχει παρουσιάσει ανά τα χρόνια μια εκτενέστατη σειρά custom μοντέλων βασισμένων στις Γερμανικές μοτοσυκλέτες, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον που μοιραία προκαλεί κάθε μοναδική κατασκευή με την παρουσίαση των νέων αξεσουάρ και βελτιωτικών της προϊόντων.

Το R nineT στη σύντομη πορεία του στην παγκόσμια αγορά έχει ήδη αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα των απανταχού καστομάδων και, φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς η BMW εξαρχής σχεδίασε τη μοτοσυκλέτα της με αυτόν τον στόχο στο μυαλό – βλέπε αφαιρούμενο υποπλαίσιο κλπ.

Η Wunderlich, με τη σειρά της, έχει ήδη φτιάξει 10 διαφορετικές εκφράσεις του R nineT και στην Intermot πριν μερικές εβδομάδες παρουσίασε την 11η: το WunderBob.

WunderBob 09

Όπως ίσως να προδίδει το όνομά του, πρόκειται για ένα custom bobber που υμνεί τις ρίζες του είδους στις δεκαετίες του ’40 και του ΄50, συνδυάζοντας τρεις βασικούς άξονες στη σχεδίασή του:

- τη λιτή σιλουέτα του bobber, αφαιρώντας υποπλαίσιο, καθρέπτες, όργανα
- τις βελτιωμένες επιδόσεις
- το κατάμαυρο σώμα

WunderBob 03

Το WunderBob φορά μια μεγάλη σειρά προϊόντων που έχει σχεδιάσει και διαθέτει η Wunderlich ειδικά για τα R nineT, και η οποία περιλαμβάνει από τιμόνι και λεβιέδες, ως ρυθμιζόμενα μαρσπιέ, μπράτσα τιτανίου για τον άξονα μετάδοσης, διάφορα καπάκια, φτερά και πολλά άλλα μικροπράγματα.

Επιπλέον, επιλέγει μερικά εκλεκτά κομμάτια από την ευρύτερη αγορά, όπως οι ανθρακονημάτινες ζάντες της BST και τις συνδυάζει με ένα κιτ χαμηλώματος της ανάρτησης κατά 25 mm που εξέλιξε η ίδια η Wunderlich.

WunderBob 05

Στον τομέα των επιδόσεων συνεισφέρει ο performance controller της Wunderlich με εξάτμιση της Speed Products και λαιμούς που αποτελούνται από έναν συνδυασμό κομματιών της Remus και της Wunderlich.

Το συνολάκι είναι φυσικά ένα μοντέλο επίδειξης του καταλόγου της Wunderlich για το R nineT και θα δώσει το παρόν σε διάφορες εκθέσεις και εκδηλώσεις. Στην ιστοσελίδα του μοντέλου θα βρείτε πλήρη κατάλογο όλων των εξαρτημάτων που χρησιμοποιήθηκαν για το WunderBob.

Παράλληλα, οι Γερμανοί προαναγγέλλουν ένα ακόμη custom που θα κάνει το ντεμπούτο του στην EICMA την ερχόμενη εβδομάδα.

WunderBob 06

Πηγή: Wunderlich

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 10:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon