.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 16:35

Οι μοτοσυκλέτες CFMOTO ήρθαν στην ελληνική αγορά

 

Μοντέρνες, σχεδιασμένες από τον Kiska και με προσιτές τιμές

Από το 1989 που ιδρύθηκε, η CFMOTO έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές ATV, SSV, UTV και μοτοσυκλετών στον κόσμο, έχοντας παρουσιάσει 98 μοντέλα και 51 πρωτότυπους κινητήρες.

Στη χώρα μας, η CFMOTO έχει ήδη κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία των ATV οχημάτων, έχοντας σημειώσει τα τελευταία τρία χρόνια αύξηση πωλήσεων 1.077%. Το μοντέλο CFORCE 450 ήταν το Νο1 σε πωλήσεις ATV στην Ελλάδα για το 2017.

Τώρα και οι μοτοσυκλέτες της CFMOTO είναι διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά, με σχέδια που έχει επιμεληθεί ο διάσημος σχεδιαστής Kiska (γνωστός μας από τη συνεργασία του με την ΚΤΜ και τη Husqvarna, μεταξύ πολλών άλλων), δυνατά χαρακτηριστικά, υψηλή ποιότητα κατασκευής και προσιτή τιμή απόκτησης.

Η γκάμα που είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα 250 και 400ΝΚ, καθώς και το 650ΜΤ.

Οι μοτοσυκλέτες CFMOTO είναι άμεσα διαθέσιμες στο δίκτυο συνεργατών της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες:

ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.
Λεωφ. Κηφισού 29
122 42 Αιγάλεω
Τηλ. 210 3410684
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.cfmoto.gr
Facebook: CFMOTO Greece

250ΝΚ


Τιμή: 3,290€

Χρωματισμοί: Μαύρο, Ασημί

Ελαφριά, compact και ευέλικτη, με ισχυρό κινητήρα, εξαιρετικά οικονομική κατανάλωση καυσίμου και premium για την κατηγορία χαρακτηριστικά, η naked 250NK είναι μια ιδανική commuter με διασκεδαστικό, σπορ χαρακτήρα.

Επιθετική σχεδίαση: Με αιχμηρές γραμμές, ρεζερβουάρ εργονομικής σχεδίασης, χαμηλά τοποθετημένο προβολέα, λεπτή ουρά με ενσωματωμένες αεροτομές και πίσω φτερό με βάση για πινακίδα, η 250ΝΚ διαθέτει μοντέρνα εμφάνιση που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά.

Υδρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας 249 cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό Bosch.
Μέγιστη Ισχύς: 26.5 hp
Μέγιστη Ροπή: 22 Nm
Επιλογές χαρτογράφησης: Sport - Rain
Πολύ οικονομική κατανάλωση καυσίμου: 2.2 l / 100 km
Βάρος (πλήρες): 151 kg
Χαμηλό ύψος σέλας: 795 mm
Sport αναρτήσεις: Ανεστραμμένο πιρούνι και μονό αμορτισέρ
Ισχυρά φρένα της ισπανικής εταιρείας J.Juan: Εμπρός: Δίσκος 300 mm με ακτινική δαγκάνα και
σωληνάκια υψηλής πίεσης, Πίσω: Δίσκος 250 mm, σωληνάκια υψηλής, Standard ABS
Πλήρης LED φωτισμός
Έγχρωμη TFT οθόνη: Η εμφάνιση των γραφικών αλλάζει ανάλογα με την επιλεγμένη χαρτογράφηση. Η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να ρυθμιστεί και ο χρωματισμός αλλάζει αυτόματα ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό.

400ΝΚ

Τιμή: 4,590€

Χρωματισμοί: Λευκό, Μπλε

Με ακαταμάχητο, επιθετικό στυλ, δικύλινδρο κινητήρα 400cc που αποδίδει 40 hp και πολύ ισχυρά για την κατηγορία φρένα, η 400NK προσφέρει απολαυστική σπορ οδήγηση αλλά και καθημερινή ευχρηστία.

Σχεδίαση: Αιχμηρές γραμμές, μοντέρνος LED προβολέας και fairing, compact ουρά και ποιοτικό φινίρισμα που αναδεικνύουν το δυναμικό, sport χαρακτήρα της 400NK.
Υδρόψυκτος, δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 400cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό Bosch: Μέγιστη Ισχύς: 40 hp, Μέγιστη Ροπή: 35,4 Nm
Επιλογές χαρτογράφησης: Sport - Economy
Ισχυρό σύστημα φρένων J.Juan: Δύο δίσκοι 300mm τύπου μαργαρίτα εμπρός, μονός πίσω δίσκος 240mm τύπου μαργαρίτα, σωληνάκια υψηλής πίεσης. Standard ABS
Πλήρης LED φωτισμός
Ρεζερβουάρ 17 λίτρων: Το μεγάλης χωρητικότητας ρεζερβουάρ σε συνδυασμό με την οικονομική κατανάλωση καυσίμου (4,5 l /100 km) παρέχει αυτονομία πάνω από 350 km.
Πίνακας οργάνων με LCD οθόνη: Ο χρωματισμός αλλάζει ανάλογα με την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας: 0-60 km/h σε μπλε χρώμα, 60-100 km/h σε κίτρινο, πάνω από 100 km/h σε κόκκινο.

650ΜΤ / 650ΜΤ Tourer

Τιμή: 6,190€ / 6,590€

Χρωματισμοί: Λευκό, Μπλε

Εύχρηστη στην καθημερινή μετακίνηση και άνετη για ταξίδια, εξοπλισμένη με υδρόψυκτο, ψεκαστό, δικύλινδρο κινητήρα 649cc, ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι, ισχυρά φρένα με ABS και μεγάλο ρεζερβουάρ 18 l, η 650MT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο που καλύπτει όλες τις οδηγικές ανάγκες του αναβάτη. Η έκδοση Tourer περιλαμβάνει στο standard εξοπλισμό πλαϊνές βαλίτσες SHAD συνολικής χωρητικότητας 64 L.

Υδρόψυκτος, δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 649cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό Bosch: Μέγιστη Ισχύς: 61 hp, Μέγιστη Ροπή: 62 Nm
Επιλογές χαρτογράφησης: Sport - Touring
Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής: Ανεστραμμένο πιρούνι με ρυθμιζόμενη απόσβεση – Έκκεντρα τοποθετημένο αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση
Φρένα: Δύο δίσκοι 300mm εμπρός, Μονός δίσκος 240mm πίσω, σωληνάκια υψηλής πίεσης, Standard ABS
Ελαστικά Metzeler
LED φώτα πρωτοποριακής σχεδίασης
Άνετη, ευρύχωρη σέλα: Υπάρχει διαθέσιμη ως αξεσουάρ χαμηλότερη σέλα (820mm).
Ρεζερβουάρ 18 l
Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας
Θύρα USB
Πλαϊνές βαλίτσες SHAD 2 x 32 l: Standard στην 650MT Tourer

 

Φωτογραφίες 250NK

Φωτογραφίες 400NK

Φωτογραφίες 650MT

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 13:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon