.
Κατηγορία CFMOTO
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 15:06

CFMOTO 450MT 2024 – Είναι αυτή η νέα μεσαία Adventure της μάρκας;

Μία εικόνα που βρέθηκε στο διαδίκτυο ανάβει φωτιές, για την νέα «σκληροπυρηνική» μοτοσυκλέτα που περιμένουμε από την CFMOTO.

Πάνε λίγα μόλις 24ωρα από το επίσημο teaser της CFMOTO για μία νέα Adventure μοτοσυκλέτα, ονόματι MTX Concept και τώρα, μια ακόμα φωτογραφία νέας μοτοσυκλέτας ανάβει φωτιές. Βλέπουμε ένα νέο MT, χωρίς διακριτικά κυβισμού και με ιδιαίτερα τονισμένο το off-road στοιχείο.

Μπορούμε να εικάσουμε με σχετική βεβαιότητα, ότι οι τροχοί είναι διαμέτρου 21 και 18 ιντσών, εμπρός και πίσω, εννοείται ακτινωτοί. Ο κινητήρας που διακρίνουμε εδώ, έχει ομοιότητες με τον δικύλινδρο των 450 κυβικών, που φέρει το 450SR και το 450NK, εκτός αυτού η προσθήκη μίας Adventure μοτοσυκλέτας στην γκάμα είναι ένα λογικό επόμενο βήμα. Η ύιπαρξη ενός δίσκου φρένου, στο εμπρός μέρος, υποστηρίζει το σενάριο -μιας και μια μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα, θα απαιτούσε δύο δίσκους. Άρα, μάλλον δεν μιλάμε για το MTX Concept εδώ, αλλά για ένα νέο, διαφορετικό μοντέλο, την 450ΜΤ. 

Μέχρι να μάθουμε και εμείς περισσότερα, δείτε την εικόνα που υπάρχει προς το παρόν – και πείτε μας την γνώμη σας, στα σχόλια!

--- Νέες πληροφορίες: Όπως μάθαμε, πρόκειται όντως για τον δικύλινδρο κινητήρα των 450SR και 450ΝΚ, ενώ η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα είναι μια από τις τρεις εκδόσεις που θα εμφανιστούν στην αγορά. Η συγκεκριμένη είναι η πιο λιτή και χωμάτινη εκ των τριών, με μια δεύτερη να έρχεται με πλουσιότερο πακέτο ηλεκτρονικών και μια τρίτη εστιασμένη περισσότερο στον τουρισμό, πιθανότατα με ζάντες 19-17 ιντσών μπρος-πίσω αντιστοίχως. Ακούσαμε μάλιστα πως θα βγουν και με σούπερ τιμή, αλλά επιφυλλασσόμαστε μέχρι να έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 17:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon