.
Κατηγορία Arctic Cat
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 10:00

Arctic Cat Wildcat Trail XT 700 - 2015

Νέο Side By Side

 

Το Wildcat Trail είναι το νέο Side By Side της Αμερικάνικης εταιρείας Arctic Cat το οποίο ανοίγει νέους και συναρπαστικούς ορίζοντες σε αυτή την κατηγορία οχημάτων. Γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και τις απαιτήσεις των πελατών, η Arctic Cat παρουσίασε ένα πανίσχυρο Side By Side ικανό να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών οδηγών και όχι μόνο.

Δύναμη και συμπεριφορά


Το Wildcat Trail είναι εφοδιασμένο με ένα δικύλινδρο σε σειρά Injection κινητήρα 700 κυβικών και 64 ίππων όπου σε συνδυασμό με το μικρό βάρος των 450 κιλών το κάνει να λειτουργεί σαν καταπέλτης. Προτέρημα του το φάρδος του καθώς αγγίζει τους 127 πόντους, κι έτσι είναι ευέλικτο μέσα στα στενά σοκάκια. Οι 25 πόντοι απόστασης από το έδαφος μαζί με την κορυφαία ανάρτηση της Fox, το βοηθούν να σκαρφαλώνει στα πιο απίθανα σημεία, ενώ παράλληλα η χρήση της αντιστρεπτικής δοκού πίσω, εξασφαλίζει κορυφαία οδική συμπεριφορά σε συνθήκες γρήγορης οδήγησης .

Η αυτόματη συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση Duramatic Transmission της Arctic Cat σε συνδυασμό με το συμπλέκτη Rapid Response της Team Industries, είναι ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα μετάδοσης σε ATV. Πρόκειται για ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο σύστημα CVT με αργή και γρήγορη σχέση, και εγκέφαλο που μεταβάλει τα χαρακτηριστικά της μετάδοσης σύμφωνα με την ταχύτητα του Wildcat, τις στροφές του κινητήρα και το άνοιγμα του γκαζιού. Το ειδικό φρένο κινητήρα επιτρέπει τις πιο δύσκολες καταβάσεις ακόμα και σε ακραίες κλίσεις.

Ιδανική τετρακίνηση


Mε το σύστημα On the Fly 2wd/4wd της Arctic Cat το οποίο ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, από δικίνητο γίνεται τετρακίνητο και με ακόμη ένα πάτημα του κουμπιού, κλειδώνει το εμπρός διαφορικό, μεταφέροντας την ίδια δύναμη και στους 4 τροχούς σε ίσα ποσοστά, για τα πιο δύσκολα εμπόδια.
Είναι ένα όπλο παντός εδάφους με πινακίδα και άδεια κυκλοφορίας στα χέρια σας.

Κάθε ATV-UTV-SXS της Arctic Cat συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών και έγκριση τύπου με άδεια κυκλοφορίας για 2 άτομα.
Με το πρόγραμμα ARCTIC CAT EXPERIENCE η Arctic Cat σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε κάποια μοντέλα στον φυσικό τους χώρο, το βουνό, και να βιώσετε από πρώτο χέρι τις εκπληκτικές δυνατότητες των οχημάτων της Αμερικάνικης Εταιρίας.

 Video

Μέχρι τότε πάρτε μια μικρή γεύση για τις ικανότητες του βλέποντας το παρακάτω βίντεο:

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 13:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Artic Cat Wildcat Sport Limited 2015 Arctic Cat Alterra 450 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon