Κατηγορία LetBe
Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2025 14:38

EICMA 2025 - LETBE Mecha 125, 160, 200

Η πιο «cyber-urban» πρόταση από την πολύ μεγάλη, ομολογουμένως, γκάμα που η Letbe μας παρουσίασε στην EICMA  φέτος – Αναμένεται σε 3 εκδόσεις κινητήρων, προς επιβεβαίωση τα τελικά του χαρακτηριστικά.

Η LETBE είναι μέρος της κινεζικής Haojin Group και αναλαμβάνει μία απαιτητική εταιρική αποστολή: Αρχικά, να εκπροσωπήσει τον όμιλο στο κομμάτι των premium/Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μοτοσυκλετών και scooters και, στην συνέχεια, να εισάγει τον όρο του «mechanical pet» στον κόσμο του μοτοσυκλετισμού. Δηλαδή, ένα όχημα που είναι και «σύντροφος» του χρήστη του, που προσφέρει κάτι παραπάνω από απλή ικανοποίηση των αναγκών του. Παράλληλα διατείνεται ρητά, ότι θέλει να αποτελέσει μία μάρκα φιλική για τους νεοεισρεχόμενους – που πιθανότατα θα επιλέξουν ένα μικρό scooter ως το πρώτο τους.

To LETBE Mecha είναι μία πρόταση «τύπου GT» που αναμένεται σε 3 επιλογές κυβισμού, για την Ευρώπη – 125, 160 και 200 κυβικά. Όλες θα έχουν υγρόψυκτο κινητήρα, ενώ θα φέρουν ABS και Traction Control από την Bosch, όπως και δισκόφρενα και στους δύο τροχούς.

Απόλυτα απαραίτητη έχει γίνει η ψηφιακή οθόνη στα δίκυκλα κάθε είδους που προσφέρει παραπάνω δυνατότητες και δεν θα λείπει και από το Mecha, όπως δεν θα λείπει επίσης και keyless σύστημα εκκίνησης. Αναμένονται περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες για το μοντέλο (και τα υπόλοιπα, της LETBE), μετά την πρώτη τους αυτή αποκάλυψη στην έκθεση του Μιλάνου.

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2025 14:47
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon