.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 14:25

H Yamaha παρουσίασε το Aerox 155 2023 σε νέα χρώματα

Μεταξύ των οποίων, αυτό το πανέμορφο Deep Purple που βλέπετε στην κύρια εικόνα. 

Το Yamaha Aerox 155 δεν είναι στην γκάμα της εταιρείας για την Ελλάδα, μήπως όμως… θα μπορούσε να είναι; Η Yamaha αποκάλυψε την νέα εκδοχή του μοντέλου, για τις ασιατικές αγορές, σε διάφορα νέα χρώματα, από τα οποία ξεχωρίζει και το μωβ «Deep Purple» που βλέπετε εδώ. Οι χρωματισμοί όμως δεν σταματούν εδώ, αφού η Yamaha επέδειξε το μοντέλο και σε λευκό-μπλε, γκρι-μαύρο και κόκκινο-λευκό.

Και, εντάξει, για την μυώδη σχεδίαση του μοντέλου, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά: Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Σχεδιαστικά ισορροπεί μεταξύ ενός scooter μεγάλων τροχών και ενός υπερ-παπιού.

Ο κινητήρας του Aerox 155 φέρει το γνωστό σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA – Variable Valve Actuation, ενώ αποδίδει 15,4 ίππους και 1,4 kgm ροπής. Μάλιστα, ο αναβάτης μπορεί να το επιλέξει με ή χωρίς ABS. Θα μπορούσε να είναι ένα scooter που λείπει από τις γκάμες της Ευρώπης;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 14:54

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon