.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 18:20

Κερδίστε ένα Honda Africa Twin Nordkapp Edition!

 

Απίθανος διαγωνισμός της Σαρακάκης Α.Ε.Β.Μ.Ε.

 

Η εταιρεία Αφοι Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος της Honda στην Ελλάδα, διοργανώνει διαγωνισμό με βραβείο ένα συλλεκτικό Honda Africa Twin Nordkapp Edition. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να δηλώσετε συμμετοχή!

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις, δεν υπάρχουν κουίζ. Απλώς. Δηλώστε. Συμμετοχή. Εδώ. -> http://hondaroadtrips.gr/contest/

Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό με βραβείο ένα Africa Twin Nordkapp Edition έχει κάθε χρήστης ο οποίος έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης μηχανής Α’ κατηγορίας και είναι νόμιμος κάτοικος Ελλάδος.

Η διάρκεια του Διαγωνισμού καθορίζεται ως εξής: από Πέμπτη 23/06/2016 στις 20.00 έως και την Παρασκευή 30/09/2016 και ώρα 23:59.

hondaafricatwin diagonismos2

Για να λάβει κάποιος μέρος στο Πρόγραμμα και να θεωρηθεί συμμετέχων θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής με τα στοιχεία του με όλα τα υποχρεωτικά πεδία (ενδεικτικά, ονοματεπώνυμο, περιοχή, αριθμός τηλεφωνίας επικοινωνίας, φύλο κ.λπ.) και να έχει αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής.

Κάθε Συμμετέχων έχει δικαίωμα μίας (1) μόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

hondaafricatwin diagonismos3

Τη Δευτέρα 03/10/2016 στις 16:00 θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση στα γραφεία της Διαφημιστικής παρουσία εκπροσώπων της Διαφημιστικής ή/και εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρίας ή/και συμβολαιογράφου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί για το σύνολο των νικητών και των επιλαχόντων τους. Από την κλήρωση αυτή θα αναδειχθούν 1 νικητής και 1 επιλαχών.

Διαβάστε τους πλήρεις όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ -> http://hondaroadtrips.gr/terms.pdf

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 15:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon