.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 15:32

To Piaggio Group εξαπλώνεται στη Λατινική Αμερική

 

Σε Βραζιλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη κ.α.

 

To Piaggio Group επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην αγορά της Νότιας Αμερικής, αρχικά με τη Vespa και στη συνέχεια και με τα scooter της Piaggio.

Τα scooter των Piaggio και Vespa έχουν ήδη δώσει το παρών σε ορισμένες περιοχές της Νότιας Αμερικής, ενώ τώρα θα αρχίσουν να πωλούνται στη Βραζιλία, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη.

Κατόπιν, μέσα στους επόμενους μήνες, ξεκινάει ένα επιπρόσθετο πρόγραμμα για το Μεξικό, το Εκουαδόρ και την Κολομβία.

"Έχοντας εφαρμόσει ήδη την επέκταση των δραστηριοτήτων μας στην Ασία, τώρα στοχεύουμε χώρες-κλειδιά στη Νότια Αμερική", είπε ο CEO της Piaggio Roberto Colaninno. "Μέσα από αυτές τις σημαντικές συμφωνίες προώθησης ανοιγόμαστε σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, που δεν έχουμε ακόμα εξερευνήσει σε βάθος. Οι τοπικές αγορές ήταν οι πρώτες που ζήτησαν να φέρουμε ξανά τη Vespa στις περιοχές τους, και πιστεύουμε πως αυτή η κίνηση μας θα είναι ένα βήμα για να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες και για άλλες μάρκες του Group."

Μέχρι το τέλος του 2016, το Group σχεδιάζει να ανοίξει 4 Motoplex concept μαγαζιά στη Βραζιλία, και συγκεκριμένα στο Σάο Πάολο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην Κουριτίμπα και στο Μπέλο Οριζόντε.

Στη Βραζιλία, η αγορά των scooter παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή, με τις πωλήσεις να έχουν αυξηθεί κατά 60% μεταξύ 2009 και 2015, στα 300.000 scooter, που αποτελούν το 18% των πωλήσεων δικύκλων της χώρας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 21:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon