.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 09:02

KTM Off Road Days - Οι συμμετοχές έκλεισαν!

 

Οδηγίες για το σαββατοκύριακο

 

 

Αγαπητοί φίλοι της KTM,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συμμετοχές για τα OFFROAD DAYS της Αττικής έκλεισαν.

Σας ευχαριστούμε όλους για το μεγάλο ενδιαφέρον και την συμμετοχή σας!
Η οδήγηση στα OFFROAD DAYS θα ξεκινάει και τις δύο μέρες στις 10:00 πμ θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα μεταξύ 14:00 μμ & 14:30 μμ και θα λήγει στις 16:30 μμ
Επειδή η ανταπόκριση σας ήταν μεγάλη θα παρακαλούσαμε για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας να δηλώνετε την παρουσία σας στην γραμματεία αμέσως μόλις φτάνετε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης. Με αυτό τον τρόπο η γραμματεία θα σας εντάσσει στο πρώτο ελεύθερο group ανάλογα με την μοτοσυκλέτα που έχετε επιλέξει να οδηγήσετε και θα σας ενημερώνει.
Να μην ξεχάσουμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro Giovani Sala θα μας κάνει την τιμή να κάνει μαθήματα οδήγησης offroad, μεταξύ 12:00 και 14:00 σε μικρές ομάδες αναβατών. Η συμμετοχή γίνεται με τις μοτοσυκλέτες σας και το μόνο που απαιτείται είναι ο προστατευτικός εξοπλισμός.
Μην αμελήσετε να έχετε μαζί σας καλή διάθεση και τον απαραίτητο offroad εξοπλισμό δηλαδή κράνος, μπότες, γάντια, θώρακα, προστατευτικά για τα γόνατα και τους αγκώνες.
Πως θα έρθετε: Από την Λεωφ. Πεντέλης φτάνουμε στην πλατεία της Νέας Πεντέλης μέσω της οδού Αλ.Παναγούλη. Από εκεί ακολουθούμε την πορεία προς τον Άγιο Παντελεήμονα (Συντεταγμένες GPS: 38° 03’44.81”Β – 23° 50’54 62”E)
Λυπούμαστε πολύ εάν κάποιοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά σας θυμίζουμε ότι τα OFFROAD DAYS δεν τελειώνουν αλλά αρχίζουν με την εκδήλωση αυτή και συνεχίζονται την επόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου στη Νέα Ραιδεστό στην Θεσσαλονίκη. Οι θέσεις μπορούν να δεσμευτούν μέσα από τα Ελληνικά νέα της ιστοσελίδα μας www.ktm.com και όσοι ενδιαφέρεστε καλό είναι να βιαστείτε διότι οι συμμετοχές θα κλείσουν.
Η δική σας Πορτοκαλί Ομάδα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 09:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon