.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 16:39

Piaggio Fast Forward

 

Έτοιμη να σχεδιάσει τα οχήματα του μέλλοντος!

 

H Piaggio Fast Forward είναι το νέο "παιδί" του Piaggio Group, με αποστολή να εξερευνήσει τις καλύτερες προτάσεις, και να χαράξει την ιδανική πορεία όσον αφορά στα μέσα μετακίνησης και προσωπικής μεταφοράς του μέλλοντος.

Μεγάλο ενδιαφέρον τώρα, πέρα από τους στόχους της Piaggio Fast Forward αλλά και την ανακοίνωση πως “στόχος είναι η εξερεύνηση ιδεών όχι άμεσα εμπλεκόμενων με το κέρδος”, έχουν και τα ονόματα που εμπλέκονται στο project, και ειδικά εκείνο του διάσημου καθηγητή του MIT Nicholas Negroponte.

Η παρουσίαση της Piaggio Fast Forward τώρα έγινε με μεγάλη επισημότητα, στην πρωτεύουσα του παγκόσμιου design, το Μιλάνο, και μεταδόθηκε μάλιστα και σε live streaming σε όλο τον κόσμο, σε μια εκδήλωση με το όνομα "The shape of things to come".

Το παρών πέρα από τον Διευθύνων Σύμβουλο του Piaggio Group, Roberto Colaninno, έδωσε το διοικητικό αλλά και το γνωμοδοτικό συμβούλιο της εταιρείας. Στο πρώτο αναγνωρίσαμε τον Αργεντίνο designer του Monster, Miguel Galluzzi, ενώ στο δεύτερο μεταξύ άλλων βρίσκονται ο συνιδρυτής του Media Lab στο Massachusetts Institute of Technology Nicholas Negroponte, η Beth Altringer (ψυχολόγος, designer και καθηγήτρια στη σχολή design και μηχανολογίας του Harvard) που θα συντονίζει τις προσπάθειες των φοιτητών design των MIT & Harvard, ο Jeff Linnell της Google, αλλά και η νέα επιχειρηματίας Sasha Hoffman, CEO της Fuzzy Compass, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην εξατομίκευση ταξιδιών.

Η βάση της Piaggio Fast Forward θα βρίσκεται στο Cambridge της Μασαχουσέτης.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 09:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βραβεύσεις για το Husqvarna 401 Vitpilen THE RIDE 2ND GEAR – Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon