.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 10:42

Θεσσαλική Εγνατία - Νέα εμπορική δίοδος!

 

Πρόταση για νέο δίκτυο

 

 

Η αναγκαιότητα της σύνδεσης του Βόλου με το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, είναι ο λόγος για τον οποίο έγινε μία τόσο καινοτομική πρόταση, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, κ. Ιωάννη Πρίγκο αλλά και στελέχη του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου και του Ε65, να την αγκαλιάζουν θερμά.

Η πρόταση είναι να συνδεθεί το λιμάνι του Βόλου με αυτό της Ηγουμενίτσας έτσι ώστε να υπάρχει σύνδεση του λιμανιού της Σμύρνης με του Βόλου, ώστε να μεταφέρονται μέσω αυτής της οδού τα εμπορεύματα στην Ηγουμενίτσα.
Παλαιότερα υπήρχε ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σμύρνης με τον Βόλο αλλά σταμάτησε γιατί οι οδικοί άξονες δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν με τις υποδομές τους αυτού του είδους τις μεταφορές.
Ο νέος οδικός άξονας θα μπορούσε να συμβάλει και στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κώστας Αγοραστός,
Προς το παρόν η παραμένει μία ιδέα που αν και φαίνεται ενδιαφέρουσα, θα πρέπει να την προωθήσει το υπουργείο εμπορικής Ναυτιλίας και φυσικά να ενδιαφέρει και τις δύο χώρες, Ελλάδα και Τουρκία, ώστε να γίνει πραγματικότητα.
Πηγή: Ypodomes.com

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 19:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon